Hayranları yasta! İddialı dizinin final tarihi açıklandı

Hayranları yasta! İddialı dizinin final tarihi açıklandı

Yaz sezonuna girerken ekranda yaprak dökümü de devam ediyor. Son olarak final kararı alan dizilerden biri de Star'ın Kaderimin Oyunu dizisi oldu. Kanalın büyük beklentilerinin olduğu, güçlü kadrolu dizi 26. bölümde ekranlara veda edecek.

Star Tv'nin iddialı yapımlarından “Kaderimin Oyunu” dizisi; güçlü oyuncusu kadrosu, dramatik konusu ve başarılı rejisiyle bu sezonun sevilen işleri arasında yer aldı.

Tv100'ün aktardığına göre haftalar boyunca cuma akşamları aldığı reytingle kanalın yüzünü güldüren dizinin ekran macerası sezon sonunda son buluyor.

Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral’ı buluşturan dizinin final yapacağı bölüm de belli oldu. Çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren Asiye’nin ve Cemal’in büyük mücadelesini ekrana taşıyan dizi 26. bölümde veda edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN