Yasak aşk itirafı Müge Anlı'yı çıldırttı: Terbiyesiz kadın edep haya yok mu sende?

Yasak aşk itirafı Müge Anlı'yı çıldırttı: Terbiyesiz kadın edep haya yok mu sende?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sunucu Müge Anlı'yı çıldırtan bir olay yaşandı. Amasya'da öldürülen Muhammet Burhan cinayetinde eşi Fatma Burhan şüpheliler arasında yer alırken, Fatma Burhan'ın hamilelik iddiası Müge Anlı'yı çıldırttı. İşte o anlar

Amasya'da öldürülen 27 yaşındaki Muhammet Burhan'ın katilleri hala bulunamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayet dosyasının altında çok sayıda yasak ilişki çıktı. Müge Anlı'yı bilen şaşkına çeviren olay da anlı köyün acilen rehabilite edilmesi gerektiğini söyledi. Burhan'ın eşi Fatma Burhan hakkında ise çok sayıda iddia ortaya atıldı. Köyde adaşı olan Fatma'ya hamile iken iftira atan Fatma Burhan'a Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Müge Anlı'nın çıldırma anları.

screenshot-6.jpg

KÖYÜ KARIŞTIRAN BÜYÜK ÇELİŞKİLER...

27 yaşında öldürülen Muhammet Burhan cinayetinde düğüm bir türlü çözülemedi. Dosyayı işleyen Anlı, her ayrıntı karşısında şaşkına düşerken, köyde yaşanan yasak aşklarda ortaya çıktı. Muhammet Burhan'ın ailesi çocuklarının ölümünden gelinleri Fatma Burhan ve sevgilisi Selami Şen'i sorumlu tutarken, ikili ise suçlamaları kabul etmedi.

test.jpg

MÜGE ANLI DAYANAMADI AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ

Bugün yayınlanan programda ise Fatma Burhan öldürülen eşinin adaşı Fatma'nın karnındaki çocuğun babası olduğunu iddia etti. Bu iddianın sonrasında Müge Anlı çılgına döndü. Anlı, kendi sırlarını gizleyen Fatma Burhan'ın adaşı Fatma'yı suçlamasından sonra Müge Anlı çılgına döndü. Anlı' yayında "Sen ne kadar terbiyesiz bir kadınsın. Karındaki çocuğa benim kocamın demişsin. Hepimiz hamile kalıyoruz. Çıkıp hepimiz için böyle şeyler söyle. Edep haya var. Söyleyemezsin bunu bir kadın hakkında. Neden bunu söyledin. Kendin başka adamla berabersin. Kendi çocuğuna biz utancımızdan çocukla ilgili bir şey söylemiyoruz da sen niye bu kadının çocuğunu ağzına alıyorsun. İlla ki beni çıldırtmak mı istiyorsun. Eben dedi kayınvaliden dedi diyorsun sanki onlar Muhammed ile Fatma'yı görmüş gibi yapıyorsun. Müsaade etmem! Laf kalabalığına müsaade etmem. Sizin mideniz bulanmıyor mu? Yerlerdeyiz resmen. Hala sevgiline mesaj atacaksın." diye tepki gösterdi.

MUHAMMET BURHAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı'ın öfkelenmesi sonucunda öyle bir şey demediğini söyleyen Fatma Burhan ortaya attığı iddiaları geri çekti. Gözler yarın yayınlanacak olan programa döndü. Sizce Muhammet Burhan'ı kim öldürmüştür?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN