'Paçoz' diyenlere böyle cevap verdi: Özge Özpirinççi'nin doğum günü tarzı olay oldu...

'Paçoz' diyenlere böyle cevap verdi: Özge Özpirinççi'nin doğum günü tarzı olay oldu...

Özge Özpirinççi, doğum gününü böyle kutladı... Kendine özgü tarzı ve makyajıyla keyifli pozlar veren oyuncunun tarzı "Paçoz dedikleri kadın bu mu? "Çok tarz" "Sıradışı ve doğal" yorumları aldı. Doğum günü partisine çok sayıda ünlünün de konuk olduğu oyuncunun paylaşımları sosyal medyada viral oldu. İşte Özge Özpirinççi'nin doğum gününden kareler.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci doğum gününü bir partiyle kutladı. Özpirinçci'nin doğum günü partisine ünlü dostları da akın etti.

Uzun yıllar birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile 18 Eylül 2021'de evlenen ve aynı yıl kızları Mercan'ı dünyaya getiren Özpirinççi, 37'nci yaş gününü büyük bir partiyle kutladı.

ozge.jpg

Ünlü isimlerin de katıldığı partiden kareler sosyal medyada viral oldu. Partideki giyim ve makyajıyla beğeni toplayan Özpirinççi, tarzıyla konuşuldu.

ozge2.jpg

DOĞUM GÜNÜNÜ BÖYLE KUTLADI


Kadın, Aşk Yeniden, Melekler Korusun gibi televizyon dizileriyle adından söz ettiren ünlü oyuncunun doğum günü partisine ünlüler akın etti.


Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak, Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, Berrak Tüzünataç, Aslı İnandık, Umut Evirgen, Necip Memili, Ece Sükan ve Serkan Keskin, Özprinçci'yi doğum gününde yalnız bırakmadı.

ozge3.jpg

'PAÇOZ' DENMİŞTİ

Eski manken ve şarkıcı Esra Balamir, katıldığı bir televizyon programında ünlü oyuncu Özge Özpirinçci için "Özge'yi görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce" demiş, Balamir'in bu sözleri ise tartışma konusu olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN