Pandemiyi inkar eden Yeşim Salkım: Bilime artık güvenmiyorum

Pandemiyi inkar eden Yeşim Salkım: Bilime artık güvenmiyorum

Dünyada milyonlarca insanın ölümüne neden olan ve hala sürmekte olan koronavirüs salgınına ilişkin geçtiğimiz sene "Anlayın artık dünyada bir salgın yok" diyerek hastalığı inkar eden ünlü oyuncu Yeşim Salkım Babamın babasının ölümünü örnek vererek ''Yardımcısı aşı olunca Kovid oldu. Ve maalesef sapasağlam adama geçirdi. Hastaneye yattığında '10 günde çıkar' dediler ama kaybettik. Ben artık maalesef bilime güvenmiyorum" dedi.

Geçen yıl "Anlayın artık dünyada bir salgın yok" diyerek koronavirüsü reddeden ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, babasının Kovid nedeniyle ölmesine ilişkin olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Salkım, "Babamı bu hastalıktan kaybetmedim. Yardımcısı aşı olunca Kovid oldu. Ve maalesef sapasağlam adama geçirdi. Hastaneye yattığında '10 günde çıkar' dediler ama kaybettik. Ben artık maalesef bilime güvenmiyorum" dedi.

"O KADAR KÜFÜR BENİ AŞAR"

Hürriyet yazarı Savaş Özbey'in sorularını yanıtlayan Salkım, "Hangisine daha çok gülersin: Cem Yılmaz mı, Ata Demirer mi?" sorusuna "Ata... Çok gülüyorum ona. Cem’i de severim de o kadar küfür beni aşar" diye yanıt verdi.

Öte yandan Salkım, "sosyal medyadan bezdiğini, çok sıkıldığını" söyledi.

Salkım, müziği seçmesiyle ilgili olarak da "Rahmetli babam beni çok uyardı, 'Yapma, girme kızım, sana göre değil, üzülürsün' dedi. Haklıymış adam. Keşke öğretmen olsaymışım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN