Parayı buldu karakteri değişti! Şöhreti yakalayan Serkay Tütüncü'den şoke eden itiraf: Zengin olunca...

Parayı buldu karakteri değişti! Şöhreti yakalayan Serkay Tütüncü'den şoke eden itiraf: Zengin olunca...

Acun ılıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Survivor' adlı yarışma programında yıldızı parladıktan sonra oyunculuğa adım atan Serkay Tütüncü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çarpıcı ifadelere yer vererek dikkatleri üzerine çekti.

2016 yılında TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Survivor' yarışmasında gönüller kadrosunda yer alan ve yarışmayı 2. sırada tamamlayarak adından söz ettiren Serkay Tütüncü, yarışmadan ayrıldıktan sonra oyunculuğa adım attı.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kusursuz Kiracı' adlı dizide Dilan Çiçek Deniz, Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı ile beraber rol alan Serkay Tütüncü, sosyal medya hesabından gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA DİKKAT ÇEKTİ

2016 yılında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Survivor' adlı yarışmada yarışan ve yarışmayı 2. sırada tamamlayarak yıldızı parlayan, yarışma sona erdikten sonra da oyunculuğa adım adan Serkay Tütüncü, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Serkay Tütüncü kimdir nereli kaç yaşında? Serkay Tütüncü filmleri ve dizileri - Hayat Haberleri

2016 yılında TV8'de ekranlara gelen 'Para Bende' adlı programda sunuculuk yapan, 2019-2020 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Afilli Aşk' adlı dizide 'Volkan Çekerek' karakterini canlandıran, 2020 yılında FOX TV'de ekranlara gelen 'Bay Yanlış' adlı dizide 'Ozan Dinçer', 2021 yılında da yine FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Masumiyet' adlı dizide 'İlker Ilgaz' karakterini canlandıran ve son olarak beIN CONNECT ekranlarında 'Hayaller ve Hayatlar' ve FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kusursuz Kiracı' adlı dizide rol alan Serkay Tütüncü, sosyal medya hesabından çarpıcı bir itirafta bulundu.

Serkay Survivor 2016 finaline kadar neler yaşadı? - Survivor

"ZENGİN OLUNCA..."

Tütüncü paylaşımında "İnsan zenginleştikçe daha sakin biri oluyor galiba. Benimki fakirlik siniriymiş" dedi.

Tütüncü'nün paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte Tütüncü'nün söz konusu o paylaşımı:

Acun'un parlattığı Survivor yarışmacısı dizilerde boy göstermişti! Fakirlikle ilgili sözleri dikkat çekti - Resim : 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN