Parmak uzunluğunuz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor! Parmağına bak ve kişiliğini öğren!

Parmak uzunluğunuz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor! Parmağına bak ve kişiliğini öğren!

Parmaklarınızın uzunluğunun nihai kişilik özelliklerinizle bağlantılı olduğunu biliyor musunuz? Daha fazlasını öğrenmek için bu eğlenceli kişilik testini yapın.

Kendiniz hakkında bilgi edinmenin çeşitli yolları vardır, ancak hiçbiri kişilik testleri yapmaktan daha eğlenceli ve anlayışlı değildir. Vücut bölümleriniz dahil birçok şey kişiliğinizle bağlantılıdır. En sevdiğiniz meyve ve arabalar gibi hayattaki en sıradan şeyler bile karakteriniz hakkında çok şey söyleyebilir. Bugün size, nihai kişilik özelliklerinizi ortaya çıkaracak akıllara durgunluk veren bir kişilik testi getiriyoruz.

kapak.jpg

PARMAK UZUNLUĞUNUZ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Çalışmalara göre, elleriniz gerçek benliğinizin anahtarını tutabilir. Parmaklarınızın uzunluğu, gizli ve nihai kişilik özelliklerinizi belirleyebilir. Kendinizi içeriden tanımak için aşağıdaki kişilik testini yapın.

1-014.jpg

YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUN

Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan uzunsa, kategori 1'e girersiniz. Karizmanın özü ve çekicilik ile dolusunuz. Kendine inanıyorsun ve risk almayı seviyorsun. Bir kere, bir işe kafanı koydun mu, onu başarana kadar rahat bırakmıyorsun. Özgürce yaşamayı seversiniz ve gerektiğinde lafı dolandırmazsınız. İstediğin şeylerin peşinden büyük bir özveriyle gidiyorsun ve hayırı cevap olarak kabul etmekten hoşlanmıyorsun. Cesur bir kişiliğe sahipsin ama aynı zamanda arkadaş canlısı, dışa dönük ve düşüncelisin. Çapkınsınız ve genellikle kendinizi de ilerlemelerin alıcı tarafında buluyorsunuz. Muhtemelen bir asker, satış elemanı, tüccar veya CEO olarak çalışıyorsunuz. Değilse, kesinlikle düşünmelisiniz.

2-007.jpg

YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN KISA

İşaret parmağınız yüzük parmağınızdan uzunsa, 2. kategoriye girersiniz. Aşırı özgüvenli ve agresifsiniz. Gerçek bir liderin tavrına sahipsiniz ve durumlarda kontrolü ele almayı seviyorsunuz. Ayrıca stresli durumlarda parlarsınız ve becerikli, sakin ve güven verici bir kişiliğe sahipsiniz. Başkalarına rehberlik etmeyi seversiniz ve soğukkanlılığınızı nadiren kaybedersiniz. Ancak, kalp konusunda amatörsünüz ve flört etmeyi anlamsız ve stresli buluyorsunuz. Başkalarının kendinizi tanımasına izin vermektense kendi alanınızda yalnız kalmayı tercih edersiniz. Ancak benzersiz kişiliğiniz sizi ideal bir ortak yapar. Bir kariyere gelince, muhtemelen bir politikacı, öğretmen veya yazar olmalısınız.

3-001.jpg

YÜZÜK PARMAĞI VE İŞARET PARMAĞI AYNI UZUNLUKTA

Yüzük parmağınız ve işaret parmağınız aynı uzunluktaysa, son kategoriye girersiniz. Siz bir arabulucunun ders kitaplarındaki tanımısınız. İletişim kurmakta ustasın ve hoş kişiliğinle herkesi etkileyebilirsin. Harika bir dinleyici olduğun için insanlar her zaman en derin sırlarını sana açıklar. Her zaman sorunlara bir çözümünüz var ve başkalarına teselli oluyorsunuz. Güler yüzlü, empatik ve sakin yapınızla diğer insanları takdir ediyor ve neredeyse herkesi kendinize çekiyorsunuz. Sadık, sevgi dolu ve çok ilgilisiniz. Herhangi bir ilişkide en iyi ortakları siz yaparsınız. İdeal kariyeriniz hemşire, sosyal hizmet uzmanı veya terapist olmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN