Parmaklarınızı geçme şekliniz kişiliğinizi ortaya çıkarıyor! Parmak şekline bak ve karakter özelliklerini öğren!

Parmaklarınızı geçme şekliniz kişiliğinizi ortaya çıkarıyor! Parmak şekline bak ve karakter özelliklerini öğren!

Bir insanın kişiliği parmaklarının kesişme şeklinden bilinebilir. Bu tür bir psikolojik test, kişinin parmaklarını çaprazlama şeklinin kişiliği hakkında çok şey anlatabileceğine inanan beden dili uzmanlarının görüşünden gelir. İşte parmaklarını geçme şekline göre kişilik testi.

Araştırmalara göre insan beyni sağ beyin ve sol beyin olarak ikiye ayrılıyor. Bir kişinin davranışı, beynin hangi bölümünün en baskın olduğundan etkilenebilir. Aşağıdaki kişilik testi görüntüsüne bir göz atın. Paylaştığımız resimde parmaklarınızı çaprazlamanın 3 farklı yolu gösterilmektedir. Üçünün de farklı anlamları var.

Hangi görüntü size uygun? Her resmin anlamını öğrenmek ve kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarmak için aşağıdaki açıklamaya bakın.

1-012.jpg

SAĞ BAŞPARMAĞI SOL BAŞPARMAĞIN ÜZERİNDEN GEÇİRMEK

En soldaki resim, sağ başparmak sol başparmağın üzerinde olacak şekilde parmaklarınızı nasıl çaprazlayacağınızı gösterir. Bu şekilde hata yapan kişiler oldukça hassastır.

Genellikle bu insanlar bir empati duygusuna sahiptir ve başkalarının duygularını kolayca hissedebilirler. Yukarıdaki psikolojik test görselindeki gibi sağ parmağını sol parmağının üzerine koyanlardansanız , gerçekten başkalarını önemseyen bir insansınız demektir.

Diğer insanların duygularını saklamaya çalıştıklarında bile anlayabilirsiniz. Bu yeteneğiniz, diğer insanların size sorunlarını anlatmakta kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayabilir.

2-021.jpg

HER İKİ BAŞ PARMAK AYNI HİZADA

Ortadaki resim, hizalanmış sağ ve sol başparmakları gösterir. Bu tür alışkanlıkları olan insanlar mükemmeliyetçidir. Eğer onlardan biriyseniz, yapılan her şeyin her detayına gerçekten dikkat eden bir insansınız demektir. Bu kişilik testinde, odaklanmış ve hiçbir şey tarafından kolayca dikkati dağılmayan bir kişisiniz.

Bu karakterinizle çevrenizdeki grup tarafından da doğal bir lider olarak görülüyorsunuz. Bir lider olarak dürüstlüğe gerçekten değer veren birisiniz.

3-008.jpg

SOL BAŞ PARMAĞIN SAĞ BAŞ PARMAĞIN ÜZERİNDEN GEÇMESİ

Son resimdeki gibi alışkanlıkları olanlardansanız, oldukça mantıklı bir insansınız demektir. Her kararı her zaman dikkatlice düşünen bir kişisiniz. Bu nedenle, çevrenizdekiler tarafından genellikle bilge olarak kabul edilirsiniz. Çünkü ne zaman konuştuğunuzu ve dikkatlice düşünerek ne yapacağınızı bilirsiniz.

Bu, birinin parmaklarını çaprazlama şeklinden yapılan psikolojik bir testin sonucu. Yukarıda parmaklarınızı çaprazlamanın üç yolu, bir kişinin en derin şeylerini gösterebilir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN