Patronunun yokluğunu fırsat bilen Şule, Dilan Polat'ın kıyafetlerini giyip, alışverişe çıktı! Sosyal medya çalkalandı!

Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın evlerinde çalışan yardımcı Şule yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Şule'nin Dilan Polat'ın ceketini giyerek AVM'de gezdiği iddia edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatmıştı. Engin ve Dilan Polat çifti, günler önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tutuklanan çift, şimdilerde cezaevine alışmış bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Dilan Polat'ın hikayelerinde sık sık gördüğümüz yardımcısı Şule ise herkesin beklediğinin aksine gözaltına bile alınmadı hatta çocuklara bakmaya ve Polatlar'ın evinde kalmaya başladı. Şule TikTok'ta yaptığı paylaşımla çocukların yanında olduğunu açıklamıştı.

dilannnsdsdg.jpg

Bu paylaşımın ardından Şule'nin, bir AVM'de gezerken görüntülendiği öne sürüldü. Maysa isimli bir TikTok hesabı, AVM'de gezdiği esnada mağazaların birinde Şule'yi gördüğünü söylediği bir video paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN