Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin'in anma törenine neden gitmedi?

Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin'in anma törenine neden gitmedi?

Rasim Öztekin'in vefatının üçüncü yıl dönümü için düzenlenen anma konserine katılmayarak Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına giden Pelin Öztekin, sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. Pelin Öztekin'in, anma törenine davet edilmediği ve bu etkinliğin varlığını caddelerdeki afişlerden öğrendiği belirtildi.

Türk Tiyatrosu'nun unutulmaz isimlerinden biri olan Rasim Öztekin, aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümünde adını taşıyan sahnede anıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde düzenlenen anma gecesinde, sevgi, saygı ve özlemle yad edilen usta sanatçı için duygusal bir atmosfer oluşturuldu.

Gecede, Rasim Öztekin'in oynadığı unutulmaz karakterlerin canlandırıldığı sahneler, şarkılar ve anılarla dolu bir program gerçekleştirildi. Özellikle Seksenler dizisinin oyuncularının sahne aldığı gecede, Rasim Öztekin'in eşi Esra Öztekin'in yanı sıra birçok önemli isim de hazır bulundu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ve eşi Zehra Evin Çalık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven gibi isimler, anma gecesine katılarak Rasim Öztekin'e olan saygılarını dile getirdiler.

BABASININ ANMA TÖRENİNE DAVET EDİLMEDİ

Ancak, geceye damga vuran bir detay vardı: Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in geceye katılmaması ve aynı saatlerde Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına gitmesiydi. Pelin Öztekin'in neden anma törenine değil de maça gittiği merak konusu oldu.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in anma törenine davet edilmediği ve törenin varlığını caddelerdeki afişlerden öğrendiği ortaya çıktı. Bunun üzerine, Öztekin'in Beylikdüzü'ndeki anma töreninin yapıldığı saatlerde Galatasaraylılar Derneği'nin organize ettiği Rasim Öztekin'i anma yemeğine katıldığı öğrenildi. Pelin Öztekin, yemeğin ardından babasının Galatasaray Lisesi'nden arkadaşlarıyla birlikte maça gitti.

Galatasaraylılar Derneği ise, Rasim Öztekin'i aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümünde sevgi, saygı ve rahmetle andıklarını belirterek, usta sanatçıya olan minnet ve özlemlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN