Pembe'nin oyunu tuttu! Alev uzaklara gidiyor, Apo ise ölüyor... Kızılcık Şerbeti'nden ilk fragman geldi! İzleyiciler çıldırdı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dün akşam 46. bölümüyle ekrana geldi. Heyecanın tavan yaptığı dizinin 47. bölümünden de ilk fragman geldi. Fragmana Alev'in ülkeyi terk etme kararı alması ve Abdullah'ın ise kalp krizi geçirmesi damga vurdu.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yüksek reyting oranlarıyla fark yaratan dizi dün akşam 46. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Yapımını Gold Film’in üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

kizilcik.jpg

HEYECAN ZİRVE YAPTI

Dün akşam yayınlanan bölüm ile izleyicilerde heyecan tavan yaptı. İzleyiciler, son bölümde yaşananların heyecanını sindiremeden yeni bölümden ilk fragman geldi.

nursma.jpg

Fragmanda, Alev'in Pembe'nin hapishane oyununun ardından buralardan gitme kararı aldığı görüldü. Pembe, zaferin tadını çıkarırken, şirkette işler iyice karıştı. Ömer, yeni bir aşka yelken açamaya başladı. Kıvılcım'ın ise Ertuğrul ile ilgili kafasının karışık olduğu görüldü.

abdullah-bey.jpg

Abdullah ise son yaşananları kaldıramayıp kalp krizi geçiriyor. Çoğu izleyici fragmanın ardından "Apo ölüyor" yorumunda bulundu. Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümde, 'Abdullah ölecek mi?' sorusu cevap bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN