Perdeleri beyazlatan gizli yöntem! Sadece diş macununa ihtiyacınız var… Kanadalıların sırrı

Perdeleri beyazlatan gizli yöntem! Sadece diş macununa ihtiyacınız var… Kanadalıların sırrı

Bu yöntemi neredeyse hiç kimse bilmiyor! Perdelerinizi bembeyaz yapacak… Tek ihtiyacınız ise bir diş macunu! Üstelik Kanadalıların sır gibi sakladığı bir yöntem.

Çok çabuk kirlenen ve sararan perdeler görüntü açısından birçok insanı rahatsız ediyor. Hatta yıkanmasına rağmen beyazlamayan perdeler ise neredeyse insanı çileden çıkartıyor. Bu yöntemle artık o dertten kurtulacaksınız. Çok basit ve etkili bu yöntemi Kanadalıların yıllardır sır gibi saklıyor. Ama artık siz de uygulayıp rahat edebilirsiniz.

YENİ ALINMIŞ GİBİ OLACAK

Evin tozundan, dışarıdan gelen tozdan direkt olarak etkilenen perdeler çok çabuk kirleniyor bir noktadan sonra da sararmaya başlıyor. Sararmaya başladıktan sonra ise eski halini alması epey zor oluyor. Sadece yıkama işlemi bazen renginin parlamasına yetmiyor. Ama bu yöntemle tüm perdeleriniz yeni alınmış gibi olacak. Bunun için kullanacağınız yöntemler ise çok basit.

perde.jpg

KALİTELİ DİŞ MACUNU ÇOK ÖNEMLİ

İlk olarak kullanacağınız diş macununun beyazlatıcı özelliğine dikkat etmelisiniz. Beyazlatma etkisi ne kadar yüksek olursa perdeler o kadar güzel beyazlar. Doğru malzeme seçiminden sonra tüm perdeleri bir yüzeye serebilir ya da asabilirsiniz. Hangisi daha kolayınıza gelecekse o yöntemi seçebilirsiniz. Serdikten sonra bez ya da sünger yardımı ile diş macununu çok da bastırmadan nazikçe sürün. En çok da leke olan ya da sararan yerlere uygulama yapın.

perdee.jpg

BEKLEME SÜRESİNE DİKKAT EDİN

Uygulamalı işleminden sonra 15 ila 30 dakika arasında beklemeniz gerekiyor. Beyazlama etkisi için en önemli olan şey bekleme süresidir. Bekleme süresi sona erdiğinde tüm perdeleri bol suyla yıkayın. Diş macunu tamamen arınana kadar yıkama işlemini sürdürün. Yıkama işlemi de bittikten sonra kurutma işlemine geçebilirsiniz. Uzun süre güneşte bekleterek kurutma işlemi yaparsanız perdeler tekrar sararabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

NOT: Diş macunu ile beyazlatma yöntemi her zaman işe yaramayabilir. Eğer kararmalar, lekeler, sararmalar çok uzun kaldıysa çıkması imkansız hale gelebilir. Öte yandan bu talimatlardan önce perdenin etiketinde yer alan uyarıları da dikkate almalısınız. Ona göre işlemi yapıp yapmamaya karar verebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN