Pınar Deniz'den 'evlilik' açıklaması: Her an her şey olabilir

Pınar Deniz'den 'evlilik' açıklaması: Her an her şey olabilir

Oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde Pazar Sürprizi programına konuk oldu. Programda özel hayatı hakkında da konuşan Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile evlilik planları olup olmadığıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Deniz, bu yaz evlilik gibi bir planlarının olmadığını belirterek şunları söyledi: "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir."

Oyuncu Pınar Deniz, Cannes Film Festivali'nde Show TV'nin "Pazar Sürprizi" programına açıklamalarda bulundu. Üçüncü kez Cannes'a gelen güzel oyuncu, Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı ve hayallerini paylaştı.

Deniz, Cannes'ın sahilini ilk kez bu kadar gezdiğini ve şehrin atmosferine hayran kaldığını söyledi. En büyük hayallerinden biri ise Cannes Film Festivali'ne oynadığı bir filmle katılmak ve ödül almak. Merve Dizdar'ın Cannes'da ödül almasını büyük bir sevinçle izlediğini ve aynısını kendi başına da yaşamak istediğini dile getirdi.

"DOĞALLIK TAKINTIM VAR"

Estetik operasyonlarla ilgili gündeme de değinen Pınar Deniz, "Doğallık takıntım var. Bugüne kadar ne kaşımı aldırdım, ne de saçımı boyattım. Bir oyuncu olarak bütün malzemem yüzünde ve bunun kaybetmeyi istemem. O yüzden estetik yaptırmayı düşünmedim. Dileyen dilediğini yaptırabilir, ilerde belki ben de yaptırabilirim" diye konuştu.

"EVLİLİK TEKLİFİ DOĞRU"

Pınar Deniz, 6 Ağustos 2023’te Kaan Yıldırım ile birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilgili olarak, "O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama evlilik teklifine özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir günü paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım. Ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru" dedi.

"BU YAZ EVLİLİK YOK"

Pınar Deniz, Kaan Yıldırım ile bu yaz evlenme planlarının olmadığını açıkladı. İkisinin de şu anda kariyerlerine odaklandıklarını ve akışına göre ilerlediklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN