Popçu Aynur Aydın'dan Yalı Çapkını tepkisi: 5 dakikadır öpüşüyorlar

Popçu Aynur Aydın'dan Yalı Çapkını tepkisi: 5 dakikadır öpüşüyorlar

Günah Sevap şarkısıyla 54 milyonluk dinlenmeye ulaşan şarkıcı Aynur Aydın'dan Yalı Çapkını paylaşımı geldi. Star TV'de yayınlanan dizideki olay sahnelerden birine denk gelen ünlü şarkıcıdan öpüşme tepkisi geldi. Bakın Yalı Çapkını için ne yazdı?

Skandal sahneleriyle dikkat çeken Yalı Çapkını izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Star TV'de yayınlanan dizide başrol oynayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu yayınlanan yeni bölümde öpüşme sahnesiyle dikkat çekti. Şarkıcı Aynur Aydın'dan da diziye dair ilginç bir paylaşım geldi.

aynuraydinn.jpg

AYNUR AYDIN'DAN YALI ÇAPKINI PAYLAŞIMI

Yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen diziler arasına giren Yalı Çapkını dizisi yine olay bir sahneyle gündeme geldi.

capkin.jpg

Bazı sahneleri tepki alan dizide Ferit ve Seyran karakterlerine hayat veren Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, yeni bölümde herkesin ortasında öpüşmeye başladı.

yalicapkini.jpg

ÖPÜŞME SAHNESİ TEPKİSİ

İkili arasında başlayan aşk izleyenleri sevindirirken Aynur Aydın'dan dizeye dair ilginç bir paylaşım geldi. Twitter hesabını aktif kullanan şarkıcı dizi için "Arkadaslar star tv de 5 dakikadir öpüşüyorlar" paylaşımı yaptı. Kullanıcılar ise bu tweetin altında Seyran-Ferit ikisine ait komik görsellerle cevap verdi.

aynuraydin.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN