Dünkü bölüm sezon reytingini kırdı! Yalı Çapkını 'en çok izlenen dizi' oldu

Dünkü bölüm sezon reytingini kırdı! Yalı Çapkını 'en çok izlenen dizi' oldu

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, dün akşam yayınlanan bölümüyle Total’de14.62, AB’de 11.43, ABC1’de ise 13.08 reytingle tüm kategorilerde birinci olurken, yalnızca kendi rekorunu yenilemekle kalmadı, aynı zamanda bu sezon yayınlanan tüm diziler arasında en yüksek reytingi alan bölüme imza attı.

Star Tv'nin sezona damga vuran dizisi Yalı Çapkını, reytinglerde her hafta kendi rekorunu yenileyerek zirveyi kimseye bırakmıyor. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ana karakterleri Seyran ile Ferit’in öpüşme sahnesi sosyal medya platformlarında izlenme rekoru kırarken, dizinin total reytingi de ilk kez 15’e yaklaştı.

Dizinin son bölümü Total’de14.62, AB’de 11.43, ABC1’de ise 13.08 reytingle tüm kategorilerde birinci oldu. Yalı Çapkını, elde ettiği bu reyting oranlarıyla kendi rekorunu yenilerken, aynı zamanda diziyi, bu sezon en yüksek reytinge ulaşan dizi yaptı.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alırken, kadrosunda; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN