Yalı Çapkını'ndaki o sahne kavga çıkardı! Kubilay Aka arkadaşının öcünü aldı! Mert Ramazan Demir ile yumruk yumruğa...

Yalı Çapkını'ndaki o sahne kavga çıkardı! Kubilay Aka arkadaşının öcünü aldı! Mert Ramazan Demir ile yumruk yumruğa...

Son olarak yalıçapkını dizisinde başrolleri oynayan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ilk sırayı almıştır. Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde bir partideyken açıkça yakın bir şekilde tavır sergileyen ortakları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tarafından rahatsız edildi. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile çok yakın olan Kubilay Aka, arkadaşı yüzünden Mert Ramazan Demir ile kavga etti. Ortam bir anda ısındı ve orada bulunanlar hemen müdahale etti. İşte haberimiz hakkında detaylı bilgiler…

Kubilay Aka, yalıçapkını Ferit Mert Ramazan Demir ile arkadaşı için savaştı! Kubilay Aka'nın, Yalıçapkını dizisinde yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu yüzünden karşı karşıya geldiği biliniyor. İşte tüm detayları ile olay...

OGM Pictures'daki partinin ardından bir grup oyuncu başka bir yerde eğlenmeyi sürdürdü. Olanlar bundan sonra oldu. Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu ile olan samimiyeti karşısında rahatsız olduğunu bildirdi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Afra Saraçoğlu'nun erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile çok yakın arkadaş olan Aka, Mert Ramazan Demir'e bağırarak "Herkes işine baksın" dedi. Atmosfer aniden gerginleşti. 

Mert Ramazan Demir'in başrol oynadığı Ersin Arıcı da mücadeleye dahil oldu. Arıcı, Aka'ya tepki gösterir ve kavganın büyümesinin araya giren kişiler sayesinde engellediği öğrenildi. 

Olay yerine gelenler Kubilay Aka'yı arabasına bindirerek evine yolladı. Olay bu şekilde meydana geldi. 

Bununla birlikte Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu, daha önceleri Aşk 101 dizisinde beraber oynamışlardı. 

Diğer taraftan başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalıçapkını dizisi halen cuma akşamına damgasını vuruyor.

yalı çapkını kapak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN