Miniklerden iç ısıtan 23 Nisan kutlaması

Miniklerden iç ısıtan 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’da coşkuyla kutlanırken, minik öğrenciler de Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek bayram sevincini büyükleriyle paylaştı.

Reşitpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, 23 Nisan sabahı ellerinde Türk bayrakları ile bayram havasını huzurevine taşıdı. Ziyarette büyüklerinin ellerini öpen öğrenciler, sevgi ve saygının en güzel örneklerini sergileyerek kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesine katkı sundu. Ardından minik öğrenciler, huzurevi sakinlerine özel olarak hazırladıkları şiir, piyes, şarkı ve halk oyunu gösterilerini sergiledi. Program, huzurevi sakinlerinin büyük beğenisini toplarken, hem neşeli hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

Geçmişle geleceği buluşturan çok önemli bir etkinlik için bir araya geldiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevleri Vakfı Başkan Yardımcısı Gürkan Kaya, “Kıymetli büyüklerimiz ve değerli öğrencilerimizle gelecekte hatırlayacağımız güzel bir anıyı paylaşıyoruz. Bu özel günün düzenlenmesine katkı sunan Büyükşehir Belediyesi ve Reşitpaşa İlkokulu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret, öğrencilerin huzurevi sakinlerine çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN