Portakal suyuna göre faydası kat kat fazla! Bir de aç karnına içince vitamin bombası oluyor, vücut direncini artırıyor

Portakal suyuna göre faydası kat kat fazla! Bir de aç karnına içince vitamin bombası oluyor, vücut direncini artırıyor

Faydalarıyla portakal suyunu sollayıp geçiyor! Kışın herkesin ihtiyacı olan o içecek! Özellikle aç karnına içince vitamin bombası oluyor, vücut direncini artırıyor...

Eskişehir'de, soğuk kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte sıkma meyve suyu satıcıları, vatandaşların ilgi odağı haline gelen ekşi nar suyunun sağlık faydalarını vurguladı. Özellikle grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıkların sıkça görüldüğü bu dönemde, ekşi nar suyu tam bir şifa kaynağı olarak en çok tercih edilenler arasında.

NAR SUYUNUN FAYDALARI NELER?

nar-suyu-nelere-faydali.webp

Sıkma meyve suyu satıcılarından Abdullah Satır, normal nar suyuna göre daha fazla talep gören ekşi nar suyunun vücuda olan olumlu etkilerini şu şekilde açıkladı: “Sıkma meyve sularına vatandaşların rağbeti oluyor. Özellikle nar suyu son günlerde çok tercih ediliyor. Nar sularımızı ekşi nardan sıkarak yapıyoruz. Tatlı nardan ziyade ekşi nar suyunun vücuda etkisi daha fazla. Nar suyunun vitamini çok, tam bir antioksidan. Vücutta kan dolaşımını hızlandırıyor, damar tıkanıklığına bire bir iyi geliyor. Nar suyu portakal suyuna göre vücuda daha faydalı. Vatandaşlar aç karnına içiyor nar suyunu.”

Eskişehirlilerin özellikle ekşi nar suyuna olan ilgisinin kış aylarının yaklaşmasıyla arttığını belirten Satır, evlerde nar suyu sıkmanın ve tüketmenin zahmetli olması nedeniyle müşterilerin sıkça kendilerine talepte bulunduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN