Psikolog Esra Ezmeci yine formunda! Takipçisinin akıl almaz sorusuna verdiği yanıtla olay yarattı!

Psikolog Esra Ezmeci yine formunda! Takipçisinin akıl almaz sorusuna verdiği yanıtla olay yarattı!

Kitaplarında verdiği ilişki tavsiyeleriyle tanınan Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan takipçilerinden gelen soruları yanıtlamayı da ihmal etmiyor. Ezmeci, zaman zaman takipçilerinin sorduğu akıl almaz soruları instagram hesabından paylaşıyor. Ezmeci'ye sorulan akıl almaz soru ve itiraflara bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar.…

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan ve kitaplarında verdiği ilişki tavsiyeleriyle tanınan Psikolog Esra Ezmeci paylaşımları ve açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

38 yaşındaki psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen "özel" sorulara verdiği yanıtlarla da sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Ezmeci'ye son gelen itiraflar ise, "Bu kadarı da olmaz" dedirtti.

esr.jpg

Sosyal medyada dikkat çeken soru da Ezmeci'ye takipçisi şunu yazdı: "Kayınvalidem eşime özel giydiğim çamaşırı çöpe attı, "Bunu kötü kadınlar giyer"

Ezmeci ise şu şekilde yanıt verdi: "Bunu yapmaya hakkı yok, siz deyin ki, "Kocam öyle demiyor ama o çok seviyor..."

ezsh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN