Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru pes dedirtti! Evli sevgilisinden çocuk... Esra Ezmeci'den olay yanıt!

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru pes dedirtti! Evli sevgilisinden çocuk... Esra Ezmeci'den olay yanıt!

Psikolog Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınan ve sosyal medyada aktif olarak takipçilerinin ilişki sorularını yanıtlayan bir isimdir. Son zamanlarda aldığı bir soru, herkesi şaşırtmıştır. İşte o soru...

Psikolog Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınan ve aktif olarak sosyal medyayı kullanan bir isimdir. Takipçilerinin ilişki konularıyla ilgili sorularını yanıtlamak için sık sık soru-cevap etkinlikleri düzenlemektedir. Son zamanlarda ise Nur Viral'in programına da katılarak görüşlerini paylaşmaktadır.

Ezmeci'ye gelen sorular arasında öyle bir soru vardı ki herkesi şaşırttı. Bir takipçisi, evli sevgilisinden çocuk yaparsa çocuğun tamamen kendisine ait olup olmayacağını ve sevgilisinin karısının onu terk etmesini istediğini dile getirmişti. Ezmeci, bu soruya verdiği yanıtta, çocuk yapmanın bu durumu çözmeyeceğini ve en çok çocuğa haksızlık olacağını ifade etti. Evli olan kişilerden uzak durmanın en doğru tercih olduğunu belirtti.

ESRA EZMECİ'YE GELEN SORULAR

1

2 

3

Esra Ezmeci, genel olarak ilişkiler konusunda sağlıklı düşünce ve davranışları teşvik etmektedir. Sorulara yanıt verirken objektif ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemekte ve insanların duygusal ve zihinsel iyiliklerine odaklanmaktadır. Herkesin sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurabilmesi için tavsiyelerde bulunmaktadır.

Esra Ezmeci'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı bilgiler ve yanıtları, takipçilerine ilişkiler konusunda rehberlik sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla paylaşılmaktadır. Herkesin bireysel tercihlerine saygı duyarak, sağlıklı ilişkilerin temel prensiplerini vurgulamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN