Psikolojisi bozulan Seren ülkeyi terk etti! Beyaz TV'den kovulmuştu

Psikolojisi bozulan Seren ülkeyi terk etti! Beyaz TV'den kovulmuştu

Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddia edilen Seren Serengil, soluğu yurt dışında aldı. Yayında 2 kez çenesi kitlenen Serengil'in tedavi görüp öyle ülkeye döneceği iddia edildi. Sosyal medya hesabından tatil paylaşımları yapan Seren yanında sevgilisi Tohma'yı da aldı.

Bircan Bali ve Arto ile girdiği tartışma sonrası çenesi kitlenen Seren Serengil, daha sonra yapımcı Bilal Özbilge'yle tartışmıştı. Kendisine mobing uygulandığını iddia eden Serengil, son tartışmasıyla son damlayı taşırdı. İddialara göre kanalı sürekli mahkemelik eden Seren'in işine son verilmişti. Programın kadrosundan çıkarılan Serengil, yurt dışına gitti.

soylemezsemolmaz.jpg

SEREN ÜLKEYİ TERK ETTİ

Hadise gibi çok sayıda ünlüye Beyaz TV ekranlarında olmadık sözler sarf eden Seren Serengil'in işine son verildi. İddialara gördüğü mobingden dolayı psikolojisi bozulan Serengil, soluğu yurt dışında aldı.

seren.jpg

TEDAVİ OLUP, DÖNECEK

Kovuldu haberlerinin aksine kendi isteğiyle istifa ettiğini belirten Serengil, Söylemezsem Olmaz programından iddiaların aksine kovulmadığını, istifa ettiğini açıklayan Seren Serengil ilk iş olarak ülkeyi terk etti. Yanına sevgilisi Tohma'yı da alan Serengil tedavi olup dinlendikten sonra geri dönecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN