PTT Neşet Ertaş pulu nasıl ve nereden alınır, fiyatı ne kadar? PTT'den Neşet Ertaş'ı anma pulu

PTT Neşet Ertaş pulu nasıl ve nereden alınır, fiyatı ne kadar? PTT'den Neşet Ertaş'ı anma pulu

PTT, merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ı anmak adına hatıra pulu çıkardı. İnternet üzerinden ve PTT şubelerinden satın alınabilen Neşet Ertaş'ı anma pulu, Neşet Ertaş hayranlarından kısa sürede yoğun ilgi gördü. İşte, Neşet Ertaş pulu satın alma sayfası...

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 'bozkırın tezenesi' olarak bilinen Anadolu halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş'ın vefatının 10. yılı anısına hazırlanan anma pulunu ve ilk gün zarfını bugün (25 Eylül 2022 Pazar günü) tedavüle sundu.

PTT NEŞET ERTAŞ PULU FİYATI NE KADAR?

PTT'den yapılan açıklamaya göre, 'Neşet Ertaş' konulu 15 TL bedelli (45 x 45 mm ve 36 x 52 mm boyutunda) anma pulu ile söz konusu pula ait 22,5 TL bedelli ilk gün zarfı tedavüle çıkarıldı.

ptt-neset-ertas-pulu.jpg

PTT NEŞET ERTAŞ PULU NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Söz konusu pul ve zarfla 15 TL bedelli seri numaralı blok pullar (58 x 70 mm boyutunda) ile 4 adet posta kartı bulunan portföy 150 TL bedelle abone sayısı kadar PTT iş yerlerinde, PTT'ye ait www.filateli.gov.tr internet adresinde ve filateli cep uygulamasında satılacak.

Filatelik ürünlerin satışıyla bugün Kırşehir PTT Müdürlüğü/KIRŞEHİR adresinde 'Neşet Ertaş 25.09.2022 KIRŞEHİR' ibareli ilk gün damgası da kullandırılmaya başlandı.

PTT NEŞET ERTAŞ PULU SATIN AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN