Resimde 4 gizli tırtıl var! Sadece üstün zekalı olanlar gizli tırtılları 10 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimde 4 gizli tırtıl var! Sadece üstün zekalı olanlar gizli tırtılları 10 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Yalnızca gerçek bir dahi, kardelenlerin arasında gizli olan 4 tırtılı 10 saniyede bulabilir. Zeka seviyenizi ve gözlem yeteneklerinizi ölçmek için bu zeka bulmacasını şimdi deneyin. Yapabilir misin?

İnternet, optik illüzyonlarla doludur ve bunları çözmek her zaman eğlencelidir. Bu optik illüzyonlar, beyin jimnastiği, kişilik testleri, illüzyonlar ve daha fazlasını içeren çeşitli türlerdedir.

Optik illüzyonlar sadece ilgi çekici olmakla kalmaz, aynı zamanda konsantrasyonun geliştirilmesine ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine de yardımcı olur. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, bu ilginç optik yanılsama mücadelesini şimdi çözmeye çalışın.

tr1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ 4 TIRTILI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, kardelen çiçekleriyle dolu bir tarlayı gösteriyor. Macar illüstrasyon sanatçısı Gergely Dudas tarafından yaratılmıştır. Ancak görüntünün içinde ayrıca dört tırtıl vardır. Buradaki zorluk, tırtılları 10 saniye içinde bulmaktır.

Arka plandaki kardelen çiçekleri arasında tırtılların ne kadar iyi kamufle edildiğini düşünürsek, bu basit bir iş olmayacaktır. Ancak, iyi gözlem becerisine sahip kişiler tırtılları kolayca tespit edebileceklerdir. Kolay olmasa da bu meydan okumayı denemek okuyucular için ilginç olacaktır.

GİZLİ 4 TIRTILI FARK ETTİN Mİ?

Herhangi bir optik illüzyonu çözmenin en iyi yolunun soldan sağa doğru ilerleyerek başlamak olduğunu bildiğiniz gibi, yukarıdan aşağıya doğru hareket edin. Bu numarayı kullanmak, optik illüzyonu kolayca çözmenizi de sağlayacaktır.

Bu nedenle, tırtılları başarıyla tespit edenleri tebrik ederiz. Ancak cevabı henüz bulamamış olanlar için, cevabı öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

10 saniye içinde gizli olan 4 tırtılı bulanları tebrik ediyoruz. Fakat hala mücadeleyi tamamlayamayanlar aşağıdaki daire içine alınmış çözümle birlikte verilen cevabı kontrol edebilir.

tr2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN