Resimde erkekler arasında gizli bir kız var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 120 çıkıyor!

Resimde erkekler arasında gizli bir kız var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 120 çıkıyor!

Bu zeka bulmacalarındaki önemli görev, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramak ve cevaba ulaşmaktır. Zeka oyunları genellikle basit bir bulmacayı ilginç ve eğlenceli hale getirir. Bir çözüm bulmak için genellikle kutunun dışında düşünmeniz gerekir.

Optik illüzyonlar, kişinin IQ'sunu geliştirmenin ve aynı zamanda biraz eğlence sağlamanın harika bir yoludur. Gizli kişilik özelliklerini ortaya çıkarmaktan IQ'yu ölçmeye ve gözlemsel becerilere kadar, optik illüzyonlar birçok şeyi aynı anda çözmek için en iyi eğlencelerden biridir. İzleyicilerin başlarını kaşımasına neden olan birçok akıl almaz optik illüzyon türü vardır. Farklılıklar, bulmacalar veya zeka oyunlar gibi.

2-008.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KIZI BULABİLİR MİSİN?

Bugünün meydan okumasında, dizüstü bilgisayarı olan bir grup erkek arasında dizüstü bilgisayarı olan kızı belirlemeniz gerekiyor. Mücadeleyi daha ilginç hale getirmek için 9 saniyelik bir zamanlayıcı koyalım. Yapbozda dizüstü bilgisayarı olan erkek çocukların görselinin yer aldığı 8 sıra ve 8 sütun bulunmaktadır. Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce görüntüyü gözlemleyin. Resimdeki kızı bulabilir misin?

GİZLİ KIZI BULDUN MU?

Bu zeka bulmacalarındaki önemli görev, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramak ve cevaba ulaşmaktır. Zeka oyunları genellikle basit bir bulmacayı ilginç ve eğlenceli hale getirir. Bir çözüm bulmak için genellikle kutunun dışında düşünmeniz gerekir. Böyle bir zeka oyunu şimdi internette dolaşıyor ve izleyicinin erkekler arasında bir kızı görmesi isteniyor. Gizli kızı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Çoğunuz erkeklerin arasında laptopta çalışan kızı görmüşsünüzdür. Bazılarınız onu fark etmekte zorlanıyor olabilir. Endişelenme, sana yardım etmek için buradayız. Buradaki ipucu, kızın son üç sırada gizlenmiş olmasıdır. Şimdi yakından bak, onu bulabilirsin.

kapak-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN