Resimde gizli bir adam var! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Resimde gizli bir adam var! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Arama ve bulma bulmacaları, görsel becerilerinizi geliştirmenin en kolay yoludur. 5 saniyede ikinci adamı bularak gözlerinizin keskinliğini test edin. Şimdi dene!

Ara ve Bul bulmacaları, okuyuculardan görüntüdeki gizli bir nesneyi bulmalarını isteyerek görsel becerilerini test eder. Aynı zamanda eğlenceli ve zorlular. Bu tür zorlu bulmacaların cevapları genellikle oldukça basittir ve bulunması kolaydır.

Bu tür zorlukları günlük olarak uygulamak, alışılmışın dışında düşünmenize ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca, eleştirel düşünme becerilerinizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Ayrıca yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olur. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız, bu sizin için bir zevk olacak.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ADAMI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde bir adam ve bir kuş görülebiliyor. Bu arama ve bulma bulmacası, okuyuculara basit bir soru sorar ve bu, ikinci adamı 5 saniye içinde bulabilir misin? Senin görevin 5 saniye içinde ikinci adamı tespit etmektir.

Bu yüzden gözlerinizi ve zihninizi görüntüye odaklayın ve zaman sınırı içinde onu fark edip edemeyeceğinize bakın. Her şey gönlünce olsun! Bu, gözlerinizin keskinliğini test eden basit bir meydan okumadır.

RESİMDEKİ GİZLİ ADAMI BULDUN MU?

İkinci adamı gördünüz mü? Acele edin, zaman bitiyor. Çoğunuz şimdiye kadar ikinci adamı görmüş olabilirsiniz. İkinci adamı süre içinde tespit edemezseniz, aşağıda verilen çözüme göz atabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli adamı bulanları tebrik ederiz. Ancak hala bulamayanlar gizli adamı kuş ile birinci adam arasındaki boşlukta görülebilir, sadece yüzünün ana hatları görünüyor.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN