Resimde gizli bir leopar var! Kimse 8 saniyede bulamadı! Bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor

Resimde gizli bir leopar var! Kimse 8 saniyede bulamadı! Bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor

Dağlarda saklanan bir kar leoparı var. Resimdeki gizli leoparı 8 saniyede bulabilir misin? Bu muhteşem optik yanılsama mücadelesiyle vizyonunuzu test edin.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik yanılsama resimleri genellikle üçgenler, daireler, kareler, dikdörtgenler vb. gibi basit şekiller kullanılarak oluşturulur. Daha sonra bu şekiller, yanılsamayı oluşturmak için çeşitli şekillerde düzenlenir.

Amaç, gerçekte orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi görmektir. Aklınızı başınızdan alacak zorlu bir mücadeleye hazır mısınız? Başlayalım.

1-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ LEOPARI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsama görüntüsünde karlı bir dağ görebilirsiniz. Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyonda, kayaların ve karın yanı sıra, göz önünde saklanan bir Leopar da var.

Amacınız 6 saniye veya daha kısa sürede resimdeki büyük kediyi bulmaya çalışmaktır. Zamanın şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun! Acele edin, zamanınız bitmek üzere Leoparı gördün mü?

GİZLİ LEOPARI GÖRDÜN MÜ?

Bu optik illüzyon resmindeki gizli leoparı buldun mu? Hala arıyorsanız size bir ipucu vermemize izin verin. Optik illüzyon ipucu: Resmin sol tarafına bakmayı deneyin. Şimdi, leoparı buldun mu?

Optik illüzyonlar, beyni bir şeyi gerçekte olduğundan farklı algılaması için kandıran görsel olgulardır. Bu illüzyonlar, hareket ediyor veya şekil değiştiriyor gibi görünen basit modellerden fizik yasalarına meydan okuyormuş gibi görünen daha karmaşık görüntülere kadar pek çok biçim alabilir. Hem merak uyandırıcı hem de kafa karıştırıcı olabilirler, bu da onları bilim adamları için popüler bir çalışma konusu ve her yaştan insanın eğlenmesi için eğlenceli bir yapboz haline getirir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar leoparı bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandığını bulamayan birçok kişi de var. Gizli leoparı görmek için aşağı kaydırın.

Gizli leopar, kayalarla neredeyse aynı renktedir. Bu yüzden çoğunuz onu bulamamış olabilirsiniz. İşte kendinize bir göz atın.

2-004.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN