Resimde iki gizli yüz var! En zekiler bile bulamadı... Bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

Resimde iki gizli yüz var! En zekiler bile bulamadı... Bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor!

Resimdeki iki gizli yüzü 12 saniye içinde tespit edebilirseniz tebrikler! Mükemmel görsel algınız, detaylara dikkatiniz ve problem çözme becerileriniz var...

Optik illüzyonlar, beynimizi gerçekte olmayan şeyleri görmesini veya gerçekte olduğundan farklı görmesini sağlayacak şekilde aldatan veya kandıran görüntüler veya nesnelerdir. Gözlerimizin ve beynimizin çalışma şekli, ışığın yansıma şekli ve beynimizin desenleri yorumlama şekli gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilirler.

Beynimizi yanlış varsayımlar veya yorumlar yapması için kandıran bilişsel yanılsamalar, gözlerimizin ve beynimizin birlikte çalışma şeklinden kaynaklanan fizyolojik yanılsamalar ve ışığın yansıma şeklinden kaynaklanan fiziksel yanılsamalar da dahil olmak üzere pek çok farklı türde optik yanılsama vardır.

1-001.jpg

İKİ GİZLİ YÜZÜ 12 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyonlar IQ'yu test etmek için kullanılabilir çünkü illüzyonun şifresini çözmek için insanların görsel algılarını, ayrıntılara dikkat etmelerini ve problem çözme becerilerini kullanmalarını gerektirir. Yüksek IQ'ya sahip kişiler, optik illüzyonlardaki gizli nesneleri veya desenleri tespit etmede daha iyi olma eğilimindedir.

Bu optik illüzyon görüntüsünde gizlenmiş iki yüz var. Resimdeki farklı nesnelerin şekilleri ve desenleri ile gizlenmişlerdir. Onları görebiliyor musun?

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

İki gizli yüzü 12 saniye içinde tespit edebilirseniz tebrikler! Mükemmel görsel algınız, detaylara dikkatiniz ve problem çözme becerileriniz var.

Ancak iki gizli yüzü 12 saniye içinde tespit edemediyseniz endişelenmeyin. Bu zor bir mücadele! Sadece pratik yapmaya devam edin ve sonunda optik illüzyonları çözmede daha iyi hale geleceksiniz.

OPTİK YANILSAMA CEVABI

Yüzleri fark ettiniz mi? Eğer hala yüzleri göremiyorsanız kesinlikle yalnız değilsiniz. Cevap için aşağıya bakın.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN