Resimde kaç insan var? Sadece üstün zekaya sahip olanlar doğru cevabı 15 saniyede bulabiliyor!

Resimde kaç insan var? Sadece üstün zekaya sahip olanlar doğru cevabı 15 saniyede bulabiliyor!

Bu eski tabloda gizlenmiş bir takım insanlar var. Hepsini sayıp bu zeka oyununu çözebilir misin? Zihninizi test edelim.

Dikkatli olduğunuzu düşünüyor musunuz? Bunu yaparsanız, sizin için hazırladığımız bu zeka oyunu yarışmasını üstlenmelisiniz. Bu beyin bulmacası, yalnızca ayrıntılara büyük önem veren ve gözlemci olan kişiler için yapılmıştır. Kendinizi test etmek ve aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız bu bilmece tam size göre. Sizi ve becerilerinizi test edelim! Meydan okumaya hazır mısın? Hadi başlayalım.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ İNSANLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda yayınlanan resme uzun uzun bakın. Bu resimde gizlenmiş bir takım insanlar var. Gizli kişilerin tam sayısı bilinmiyor. Ve bu tam olarak bulmanız gereken şey. Bu tablonun içine gizlenmiş insan sayısını 15 saniyede saymanız gerekiyor. Bu zeka bulmacası, gözlem ve dikkat becerilerinizin bir testidir. Bu beyin bilmecesini başarıyla tamamlamak, bilişsel yeteneklerinizi geliştirmek için uzun bir yol kat edecektir. Öyleyse meydan okumaya hazır mısın? Umarız öylesindir. Senin zamanın şimdi başlıyor.

Telefonunuzu veya bilgisayarınızı alın ve 15 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın. Zamanlayıcıyı başlatın ve aramaya başlayın. Resimdeki toplam insan sayısını saymanız gerekir. Bazıları o kadar iyi gizlenmiş ki ilk bakışta bulamayacaksınız. Hepsini bulmak istiyorsanız görüntünün derinliklerine inmelisiniz. Bu küçük zorluğu büyük bir başarıyla geçebileceğinize inanıyoruz.

GİZLİ İNSANLARI BULDUN MU?

Zeka bulmacaları, duyusal sinirlerinize ve beyninize meydan okumak içindir. Bu bulmacaları çözmek, yaratıcı, gözlemci ve yaratıcı olmanızı gerektirir. Bu bulmacayı çözmek istiyorsanız tabloyu gerçekten dikkatlice inceleyin. Acele edin, zamanınız dolmak üzere. Tüm gizli insanları buldunuz mu ? Çözüm için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu eski tablodaki insan sayısını 15 saniye içinde saymanız istendi. Resimde kaç insan olduğunu buldun mu? Hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Sarı karelerin hepsini sayarsanız resimde 22 kişi olduğunu fark edeceksiniz.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN