Resimdeki farklı köpeği bulabilecek kadar zeki misin? 10 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Resimdeki farklı köpeği bulabilecek kadar zeki misin? 10 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Resimdeki farklı nesneleri bulmak her zaman eğlencelidir. Öyleyse bu zeka oyununu dene ve bilişsel yeteneklerin ile gözlem becerilerini test et. Resimdeki farklı köpeği 10 saniyede bulabilir misin?

Zeka oyunları genellikle matematik formülleri ve mantık yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test eder. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi mücadeleye dönüyoruz, resimdeki farklı köpeği bulun.

1-015.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde 5 sütuna ve 4 sıraya bölünmüş toplam 20 köpek gösterilmektedir. Ve senin görevin kulübedeki tek köpeği bulmak. Hiçbir ipucunu kaçırmamak için tüm bölümleri gözden geçirin ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerileri kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimdeki farklı olan tek köpeği bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm ipuçlarına odaklanmak.

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde artacaktır. Beyin oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Resimdeki diğerlerinden farklı olan köpeği buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala resimdeki farklı köpeği bulmakta zorlanıyorsanız, farklı köpeği bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın. 2. sütunun 2. sırasındaki farklı oyuncu köpeğin yakasında kırmızı kalp yerine ponpon topu var.

2-011.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bizi takip ederek bu ilgi çekici zeka oyunlarından daha fazlasını çözün. Bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN