Resimdeki F'yi 7 saniyede bulmak için Einstein kadar zeki olmalısın! Sadece en yüksek IQ'ya sahip olanlar bulabiliyor!

Resimdeki F'yi 7 saniyede bulmak için Einstein kadar zeki olmalısın! Sadece en yüksek IQ'ya sahip olanlar bulabiliyor!

Aşağıdaki görüntü, her biri aynı boyuta sahip olan çok sayıda E harfi grubundan oluşuyor. Ancak arlarında 7 saniye içinde bulmanız gereken gizli bir F harfi var. Şimdi şahin görüş kesklinliğinizi test etmek için bu zeka bulmacasını deneyin.

Tüm odaklanmanızı tek bir şeye vermenizi isteyen ve can sıkıntısını gidermenize yardımcı olan akıllara durgunluk veren bulmacaları çözmek her zaman ilgi çekicidir. İnternet, belirli bir resimde stratejik olarak gizlenmiş bir öğe bulmanız gereken optik illüzyonlarla doludur. Bu tür zeka oyunları, kendinize meydan okumak ve konsantrasyonunuzun ne kadar keskin olduğunu bilmek için harikadır. Bir kartal gözüne sahip olduğunuza inanıyorsanız, becerilerinizi test etmenize yardımcı olacak büyüleyici bir optik illüzyonumuz var. Aşağıdaki resimde E harflerinin içinde gizlenen F harfini bulaman gerekiyor. Yapabilir misin?

1-012.jpg

RESİMDEKİ F HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim aynı boyutlara sahip E harfine sahip bir görüntüdür. Ancak, E harflerinin sayısı arasında, görüntünün bir yerinde olan bir F vardır. Yani, tek yapmanız gereken o F harfini bulmak. Ancak birinden yardım istemeden veya gizli harfi aramak için saatler harcamadan önce, harfi bulmak için sadece 5 saniyeniz olduğunu unutmayın. Aksi takdirde kaybedersiniz. Zamanın başlamak üzere. Ne kadar zeki olduğunu kanıtlamak için resimdeki gizli F harfini en kısa süre içinde bulamaya çalış.

GİZLİ F HARFİNİ GÖRDÜN MÜ?

Sosyal medyada paylaşılan bu görselde, her biri aynı boyuta sahip birkaç E harfi grubu yer alıyor. Aralarında gizli olan F harfini bulmak için mücadele mi ediyorsunuz? O zaman sizin için bir ipucumuz var. Sadece görüntünün sol yarısını unutun ve sağ kısma odaklanın. Artık anlaşılması zor gizli harfi tam olarak belirleyebilirsiniz. Hala kafanız karışıyorsa cevabı öğrenmek için okumaya devam edin. Ancak bunu kendiniz başarmak istiyorsanız cevaba bakmamanız daha iyi olur.

ZEKA BULMACASI CEVABI

En üstteki gruplara bakın ve ardından gözlerinizi sağdan altıncı sıraya kilitleyin. Şimdi o kümenin dördüncü satırına gidin ve sonunda F'yi bulacaksınız. Resimdeki harfi zamanında veya daha kısa sürede bulmayı başardıysanız tebrikler.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN