Resimdeki gizli köpeği 10 saniyede tespit edebilirseniz, Sherlock Holmes'un IQ'suna sahipsiniz...

Resimdeki gizli köpeği 10 saniyede tespit edebilirseniz, Sherlock Holmes'un IQ'suna sahipsiniz...

Optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Resimdeki gizlenen köpeği 10 saniye içerisinde bulanlar, Sherlock Holmes'un IQ'suna sahip oluyor. Peki siz kaç saniyede buldunuz? İşte köpeğin gizlendiği yer...

BURAK ÖZTOPRAK

Son zamanlarda internet üzerinde oldukça popüler olan optik illüzyon testlerinin bir yenisi daha çıktı. Bu test sayesinde hem eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz hem de bakış açınızı geliştirebilirsiniz. İşte, Sherlock Holmes'un IQ'suna sahip olup olmadığınızı öğreneceğiniz bu test...

GİZLENEN KÖPEĞİ BUL

Optik illüzyonlar, sadece gözlerimizi değil, aynı zamanda zihnimizi de eğlendiren, şaşırtan ve meydan okuyan görsellerdir. Bugün sizlere, gözlem yeteneğinizi ve dikkatinizi sınayacak bir zeka testi sunuyoruz. 20/20 görüşe sahip kişilerin bile zorlanabileceği bu testte, gizli bir köpeği yalnızca 7 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Hazırsanız, meydan okumamız bir çiftlikte geçiyor. Görselimizde, bir tilkinin kazlara saldırdığı anı görebilirsiniz. Fakat dikkatli bir göz, bu çiftlikte kazların yalnız olmadığını fark edecektir. Evet, tilkiyi kovalamaya hazır, saklanan bir köpek de orada!

84744807-a4d8-4bac-859e-4331a9529e71.jpg

GÖRSEL KAPASİTENİZİ ÖLÇÜYOR

Bu görsel meydan okuma, ilk bakışta göze çarpmayan detayları fark etme kapasitenizi ölçüyor. Köpeği bulmak pek de kolay olmayabilir, ancak bu test, gözlem becerilerinizi geliştirme fırsatı sunuyor. Unutmayın, optik yanılsamalar bilişsel yeteneklerimizi güçlendirmenin yanı sıra, yaşlılarda bilişsel gerilemenin önlenmesine de yardımcı olabilir.

Gözlerinizi ve zihninizi hazırlayın, zira zamanınız başlıyor! Resmi dikkatlice inceleyin ve kendinize, "Köpeği görebildim mi?" diye sorun.

Eğer köpeği diğerlerinden daha hızlı fark edebildiyseniz, gözlem yeteneğinizin ne kadar gelişmiş olduğunu kanıtlamış oldunuz. Tebrikler! Eğer köpeği bulmakta zorlandıysanız endişelenmeyin; bu tür zeka oyunları ve görsel bulmacalarla gözlem becerilerinizi zamanla geliştirebilirsiniz.

İŞTE BURADA GİZLİ

Gizli köpek, tilkiye saldırmayı bekleyen kazların ahşap barınağının arkasında saklanıyor. Bu zorlu testte başarılı olan herkese kocaman bir alkış! Gözlem becerilerinizi geliştirmeye devam edin, çünkü bu tür meydan okumalar sizi her zaman şaşırtmaya devam edecek.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN