Resimdeki gizli ruju bulabilir misin? 3 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Resimdeki gizli ruju bulabilir misin? 3 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu zeka oyunu bulmacasında gizli bir Ruj var. Gerçek zekiler 3 saniyede kolayca bulabilir, değil mi? Bu meydan okumayı kabul edin ve bir dahi olduğunuzu kanıtlayın.

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

1-003.jpg

GİZLİ RUJU 3 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacasında, bir moda indirimi gibi görünen bir grup kadını görebilirsiniz. Bazı kadınları ellerinde bir takım elbiseleri alıp almamaya karar verirken görebilirsiniz. Diğer bazı kadınlar kutuları tutuyor, muhtemelen zaten satın aldıkları ürünleri tutuyorlar.

Buradaki zorluk, bu görüntüde saklı olan ruju bulmaya çalışmaktır. Dahiler onu 3 saniye içinde bulabilir. Yapabilecek misin görelim.

GİZLİ RUJU BULDUN MU?

Yukarıda belirtildiği gibi, bu zeka bulmacasının da bir zaman sınırı vardır. Gizli ruju bulmak için 3 saniyen var. Kendini hazırla. Zaman dar ve görev zor. Bu yüzden dikkatli bakın. Senin zamanın şimdi başlıyor.

Unutma, sadece 3 saniyen var. Bu zeka oyununun cevabını sonunda vermiş olduk. Ancak hile yaparsanız, dahi olduğunuzu kanıtlayamazsınız.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Gizli ruju buldun mu? Bazılarınız ruju 3 saniye veya daha kısa sürede kolayca bulmuş olabilir. Tebrikler. Bazılarınız ruju bulamamış olabilir. Endişelenecek bir sebep değil.
Ruju bulamadıysanız, nerede olduğunu bulmak için aşağı kaydırın.

Ruju bulamadıysanız merak etmeyin, şimdi bu zeka oyunu çözümünü sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıdaki resme bir göz atın.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN