Resimdeki hangi Wi-Fi Sinyalinin farklı olduğunu 11 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar görebiliyor!

Resimdeki hangi Wi-Fi Sinyalinin farklı olduğunu 11 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar görebiliyor!

IQ testi için zeka oyunu: Bu eğlenceli bulmacada, resimde hangi Wi-Fi sinyalinin farklı olduğunu belirlemeye çalışın. Yalnızca yüksek IQ'lu kişiler, farklı Wi-Fi sinyali simgesini 11 saniye içinde görebilir.

Zeka bulmacaları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getiriyor. Bu tür IQ testleri, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür zeka oyunları, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, bu tür zeka oyunlarına çözüm bulma konusunda biraz farklı düşünmeniz gerekir. Bu akıl bulmacalarını çözerken, problemi analiz etmeniz ve analitik becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekiyor. Bu yüzden, resimdeki hangi Wi-Fi sinyalinin diğerlerinden farklı olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ FARKLI Wİ-Fİ SİNYALİNİ BULUN

Yukarıdaki resimde, beş Wi-Fi sinyali simgesi arasından hangi Wi-Fi sinyalinin farklı olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bulmaca, “Farklı bir Wi-Fi sinyal simgesi bulmaya ne dersiniz?” diye soruyor. Resimde, bir noktadan başlayan ve dalgalar halinde yayılan bir radyo sinyalini temsil eden 5 Wi-Fi sinyali simgesi gösterilmektedir. Ancak diğerlerinden farklı olan bir Wi-Fi sinyali var. Onu bulabilir misin?

FARKLI Wİ-Fİ SİNYALİ SİMGESİNİ BULDUN MU?

Yukarıdaki zeka oyunu, zeka ve gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak, cevabı birkaç saniye içinde çözerseniz kendinizi tatmin olmuş hissedeceksiniz. Bu zeka oyunu, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Resimdeki farklı Wi-Fi sinyali simgesini buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Beş Wi-Fi sinyalinin hepsine dikkatlice bakarsanız, Wi-Fi Sinyallerinden birinde çok küçük bir fark vardır. Tüm Wi-Fi Sinyallerinde aynı boyut ve şekilde dalgalar bulunur. Ancak, sol alt Wi-Fi sinyalinin noktasını görürseniz, bunun diğer Wi-Fi sinyali simgelerinin noktalarından daha koyu olduğunu göreceksiniz.

Yani, bu zihinsel sınavın cevabı, sol alttaki Wi-Fi Sinyalinin diğer Wi-Fi Sinyallerinden farklı olduğudur.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN