Resimdeki kadınlardan hangisi vampir? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar doğru cevabı bulabiliyor!

Resimdeki kadınlardan hangisi vampir? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar doğru cevabı bulabiliyor!

Bir kişi beyin becerilerini geliştirmek istediğinde IQ testindeki bilmeceleri cevaplamak doğru seçimdir. Pek çok varyasyonu olan bu tür bir test, kişinin derin düşünmesini sağlayabilir. Sadece bu da değil, IQ testi aynı zamanda bir eğlence aracı da olabilir. Örneğin canınız sıkıldığında veya boş vaktiniz olduğunda.

Bazı insanlar zeka bulmacaları IQ testinin çok zor olduğunu düşünebilir. Ancak durum böyle değil. Çünkü şu anda bu türden birçok test çok daha basit bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sadece matematik hesaplamaları ile ilgili değil. Çünkü bu yapboz, biri resim şeklinde olmak üzere çeşitli varyasyonlarla da elde edilebiliyor.

Daha sonra, mevcut olan soruları cevaplayabilmek. Sadece resme dikkat etmek yeterli olacaktır. Bu tür şeyler bir IQ testi çok ilginç değil mi? Şimdi bu zeka bulmacası testi için yukarıda verilen görsele dikkat etmeniz gerekiyor. Hangisinin vampir olduğunu bulmalısın.

3-005.jpg

RESİMDEKİ VAMPİRİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resme dikkat ederseniz yemek keyfi yapan 3 kadın görebilirsiniz. Ama görünüşe göre, onlardan biri bir vampir. Peki sizce vampir kim? Çok kolay değil mi? En önemlisi, cevap verebilmek için hayal gücünüzü ve mantığınızı doğru kullanmalısınız.

Çünkü bu yapboz oldukça basit olsa da yine de mantığınızı kullanmanız gerekiyor. Yani, bu bilmece basitçe cevaplanamaz. Bunun ortalamanın üstünde bir zeka seviyenizin olduğunu kanıtlamak için bu zeka bulmacasını 13 saniye içinde çözmeye çalışın.

DOĞRU VAMPİRİ TESPİT ETTİN Mİ?

Görüntüdeki her ayrıntıya çok dikkat edin. Bir şeyden şüpheleniyorsanız, bu anahtar kelime olabilir. Bu IQ testindeki soruların cevaplarını buldunuz mu? Öyleyse, cevabınızı not edin ve yazının sonunda birlikte kontrol edelim.

Gözlem becerinizin gerçek potansiyelini gerçekleştirmek için önce çözümü kontrol etmemelisiniz. Bu, beceri seviyenizi belirlemenin adil bir yoludur. Yukarıdaki resmi kontrol edin ve gerçek vampiri bulmaya çalışın. Gerçek vampiri 13 saniye içinde buldun mu?

ZEKA OYUNU CEVABI

Cevabınız ortadaki kadın mı?O zaman cevabınız doğrudur. Peki nasıl? Aşağıdaki bilgileri inceleyin:

Sol köşedeki kadına bir bakın. Önünde bir ayna var. Bu onun bir insan olduğunu ve bir vampir olmadığını gösterir. Çünkü vampirlerin aynaya ihtiyacı yoktur.
Sonra sağdaki kadının önünde. Soğandan yapılmış bir şişe mayonez var. Vampirlerin soğan sevmediğini biliyorsun. Çünkü soğan kötü kokuya neden olabilir. Ortadaki kadının insan olup olmadığını gösterecek özel bir mazereti yoktur. Yani bu kadın bir vampir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN