Resimdeki müzisyeninin gizli enstrümanını 7 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Resimdeki müzisyeninin gizli enstrümanını 7 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Resimdeki müzisyen, bu optik illüzyonda sarayın bir yerinde arpını kaybetmiştir. 7 saniye içinde bulabilir misin?

Bu optik illüzyon, gözlem becerilerinizi test edecek. Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olaylardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır.

Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler. Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Aklını başından almaya hazır mısın?
Başlayalım.

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ MÜZİK ENSTRÜMANINI BULABİLİR MİSİN?

Bu gizli nesne resim bulmacası sosyal medya üzerinde yayınlanmıştır. Bir kraliyet sarayında toplanan birkaç kişiyi görebilirsiniz. Kraliyet müzisyeni ortada duruyor ve sıkıntı içinde görünüyor. Müzik aleti olan arpı resimde bir yerlerde kaybetmiş ve onu bulmalıyız. Bu optik yanılsama için belirlenen süre sınırı 7 saniyedir. Zamanlayıcınızı ayarlayın, zamanınız şimdi başlıyor.

GİZLİ ENSTRÜMANI BULDUN MU?

Bu zeka bulmacası, zeka seviyenizi test ederken zeka seviyenizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür IQ bulmacaları altında, problemi dikkatlice analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Beyin bulmacaları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekir.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar gizli arpı bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandığını bulamayan birkaç kişi de var. Çözümü görmek için aşağı kaydırın.

2-015.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN