Resimdekilerden hangisi solak? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar doğru cevabı 5 saniyede bulabiliyor!

Resimdekilerden hangisi solak? Sadece IQ'su 120'nin üstünde olanlar doğru cevabı 5 saniyede bulabiliyor!

Düşündüğün kadar zeki misin? Solak olan kişiyi tanımanız için bir zeka oyunumuz var. Yalnızca gerçek zekiler verilen süre içinde resimdeki solak kişiyi bulabiliyor.

Bu zeka oyunu beyninizin yön algısına meydan okuyacak. IQ'nuzu test etmenin eğlenceli bir yolu. Beyninizin mantık ve mantık kullanmasına izin vermek harika bir egzersizdir!

Resme yakından bakın, kimin solak olduğunu anlamanız için 5 çalışanımız ve 5 saniyemiz var. İlki, elinde iki alet, bir çekiç ve bir tornavida olan bir tamircidir. İkincisi, kameranın fotoğraf çekme düğmesine tıklayan bir fotoğrafçı. Üçüncüsü, kalemiyle bir şeyler yazan bir yazara benziyor.
Dördüncüsü, büyük bir kütük kesen bir marangoz. Sonuncusu ve beşincisi ise elinde tepsi olan bir garson. Kimin solak olduğunu tahmin edebilir misiniz?

kapak-003.jpg

RESİMDEKİ SOLAK KİŞİYİ BULABİLİR MİSİN?

Zeka bulmacaları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, bu resim bulmacasında 5 kişinin arasından kimin solak olduğunu bulmak için nicel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm resme odaklanmak. Resimdeki solak kişi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala cevabı bulmak için mücadele ediyor musun? Cevabı açıklıyoruz. Burada tam olarak kimin solak olduğunu ve nasıl olduğunu öğrenelim.

Garson sağ eliyle tepsiyi tutuyor. Buradan garsonun solak olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni, bir garsonun tepsiyi her zaman en az beceriye sahip olan eliyle alması, masaya hizmet etmesi, daha güçlü ve koordinasyonu olan eliyle bulaşıkları temizlemesi ve kaldırmasıdır.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN