Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını’na iki önemli transfer! Bu isimlerin dizide olacağına inanamayacaksınız…

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını’na iki önemli transfer! Bu isimlerin dizide olacağına inanamayacaksınız…

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede milyonların gönlüne taht kuran Yalı Çapkını yeni sezon için heyecanla beklenirken yeni transferler gündem oldu. O iki oyuncunun diziye dahil olması duyanları şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer, kısa sürede milyonlara ulaşarak reyting rekorları kıran Yalı Çapkını geçtiğimiz aylarda sezon finali ile ekran macerasına ara vermişti. İkinci sezon için geri sayım başlamışken diziye dahil olacak yeni isimler şok yarattı.

Dizinin sezon finalinde Tarık, Ferit’i vurmuştu. Tarık karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı’nın diziden ayrılacağı konuşulurken Halis Ağa’nın yurt dışındaki kızı Nükhet ve torunu Korhanlar konağına gelerek diziye dahil olacak.

Her hafta Cuma akşamları yayınlanan dizi ikinci sezon için 15 Ağustos tarihinde sete çıkacak.

Seyran ve Ferit’in hikayesinin anlatıldığı dizide gelecek sezon dengeler değişecek. OGM Picture yapımı dizinin hikayesinde bazı değişikliklere gidilecek.

yali3.jpg

BOMBA İKİ İSİM YENİ SEZONDA YALI ÇAPKINI’NDA

Edinilen bilgilere göre dizinin ikinci sezonunda yep yeni iki isim diziye dahil olacak. Gelecek iki isim dizinin seyrini oldukça değiştirecek.

yali2.webp

Halis Ağa’nın kızı Nükhet ve oğlu diziye dahil olacakken iddialara göre Nükhet karakterini Binnur Kaya, oğlunu ise Taro Tekin canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN