Rolü için kilo almıştı, yine rolü için zayıfladı! Elçin Afacan 28 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı!

Rolü için kilo almıştı, yine rolü için zayıfladı! Elçin Afacan 28 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı!

Sen Çal Kapımı dizisiyle tanınan genç oyuncu Elçin Afacan tam 28 kilo verdi. Rol için aldığı kiloları veren Afacan, incecik fiziğiyle görenleri şaşırttı. Peki genç oyuncu nasıl bu kadar kilo verebildi? İşte Elçin Afacan'ın kilo verme sırrı...

Dizi izleyicisinin yakından tanıdığı Elçin Afacan, 28 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

“Bir Aile Hikâyesi” dizisindeki Beste rolü için 20 kilo alan oyuncu Elçin Afacan'ın nasıl kilo verdiği merak konusu oldu.

elcin2.jpg

Peki Elçin Afacan nasıl zayıfladı?

elcin4.jpg

DİYETİSYEN KONTROLÜNDE ZAYIFLADI

Elçin Afacan, fazla kilolarını diyetisyen kontrolünde verdiğini ve bu yolla yeni görünümüne kavuştuğunu dile getirdi.

Zayıflamak için et ve sebze ağırlıklı beslenen oyuncu glüteni, şeker ve karbonhidratı hayatından çıkardığını ve bu şekilde bir yılda 28 kilo verdiğini söylüyor.

28 kilo veren oyuncu diyetinin yanı sıra günde en az 10 bin adım attığını da sözlerine ekledi.

elcin5.jpg

Fazla kilolarını vererek incecik bir görünüme kavuşan Afacan, bu kararı daha sağlıklı olmak için verdiğini söyledi. Buna rağmen “Kilolu halimle de mutsuz değildim” diye ekledi.

senkalcapimi.jpg

ELÇİN AFACAN KİMDİR?

21 Ocak 1991 İstanbul doğumlu Elçin Afacan, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın paylaştığı Çöp Adam dizisinde Meryem karakterini canlandırıyor. Afacan, 'Bir Aile Hikâyesi' dizisinin ardından 'Sen Çal Kapımı' isimli diziyle adını duyurdu.

Eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamlayan oyuncu 2016 yılında Show TV'de yayınlanan İçerde dizisindeki "Gülçin" adlı karakteri canlandırarak dizi oyunculuğuna başladı. Afacan, asıl çıkışını 2019 yılında yine FOX'ta yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide canlandırdığı "Beste Güneş" karakteri ile yaptı.

2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde "Melek Yücel (Melo)" karakterini canlandırdıktan sonra 2021'de ilk sinema deneyimi olan Benden Ne Olur adlı sinema filminde rol almıştır. Afacan, oyunculuğun yanı sıra tiyatro sahnelerinde yer almaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN