Ronaldo'nun ojelerin sırrı ortaya çıktı! Ünlü futbolcu biliyormuş ki yapıyormuş... Nedeni çok başka çıktı

Ronaldo'nun ojelerin sırrı ortaya çıktı! Ünlü futbolcu biliyormuş ki yapıyormuş... Nedeni çok başka çıktı

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, ayak parmağına sürdüğü ojelerle gündem olmuştu. Bu durum sosyal medyada dalga konusu olurken Portekizli futbolcunun neden oje sürdüğü ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Uzun yıllardır futbol tarihinin en sevilen en başarılı isimleri arasında yer alan Portekizli Cristiano Ronaldo, yalnızca futbol kariyeriyle değil hem özel hayatı ile hem de sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafında yıldız futbolcunun ayak parmaklarında oje olması kullanıcıların dikkatini çekmişti. Sosyal medyada çok konuşulan bu ojenin altından bambaşka bir gerçek çıktı.

herkes-neden-surdugunu-merak-ediyordu-ronaldo-16886420-5091-m.jpg

MEĞER OJELERİ O YÜZDEN SÜRÜYORMUŞ

Haberler.com’da yer alan bilgilere göre dünya yıldızı Ronaldo’nun oje sürmesindeki neden meğer ayak tırnaklarında mantar enfeksiyonunun oluşmasını önlemekmiş.

herkes-neden-surdugunu-merak-ediyordu-ronaldo-16886420-6338-m.jpg

İlk olarak 2016 senesinde Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kazandıktan sonra tatile çıkmıştı ve orada da ayak parmaklarında oje olduğu görülmüştü. O yıllardan beri ayak parmaklarının sağlığı için oje sürdüğü ortaya çıktı. Ayrıca ojelerini siyah tercih etmesinin nedeni ise güneş ışığının emilmesini sağlayarak mantar ve bakteriler için uygun bir ortam oluşmaması olarak gösterildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN