Rüyada Kapı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Görülen Kapının Alameti Nedir?

Rüyada Kapı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Görülen Kapının Alameti Nedir?

Rüyalar bizim hayatımıza ışık tutar. En çok görülen rüyalardan biri de rüyada kapı görmektir. Bakalım rüyada kapı görmek ne anlama geliyormuş?

Rüyada Kabe'nin kapısını görmek; rızık ile yorumlanır. evlerin kapılarını görmek; kadınlara işarettir. Kilitli kapılar; bekar kızlara, açık kapılar; dul kadınlara yorumlanmıştır. Bekar bir adamın kapısına eşik yaptırdığını görmesi; evlenmek ile yorumlanır. Bir kimsenin evinin kapısını yere düşmüş görmesi; hasta ise şifaya, müjdeye, ve selamete yorumlanmıştır. Evinde lüzumundan fazla kapılar açıldığını görmek; hanenin harap olması ve işlerinin bozulmasına işaret eder. Ev kapısının kapanmış olduğunun görülmesi; o ev halkının büyük bir musibete uğrayacağına yorumlanır.

ruyada-acik-kapi-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-acik-kapi-gormenin-tabiri-1530191150-4431.webp

RÜYADA KAPI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kapının ortasında küçük bir kapının daha varlığını görmek; iyiye yorumlanmaz. Dar bir kapıdan genişliğe çıktığını görmek; işlerinin düzeleceğine, geçim sıkıntısından kurtulmaya, üzüntü ve kederden beri olmaya işaret eder. Bir kimsenin bilinmeyen bir kapıdan girdiğini rüyasında görmesi; düşmana galip gelmeye yorumlanır. Kapıdan çıktığında; genişlik, yeşillik, güzel kokulara, güzel çiçeklere tesadüf ettiğini görmek; rüya sahibinin ahiretinin iyi olacağına yorumlanır. Karanlık, pislik, hayvan leşi ve ateşle karşılaştığını görmek; ahiret hayatının iyi olmadığına ve azaba uğrayacağına işaret eder.

0d99f1697059570f7c04ce4d2fec44ae.jpg

RÜYADA KAPININ AÇILDIĞINI GÖRMEK NEDİR?

Kapının açılmış olduğunu görmek; işlerin kolaylığına, yüzüne kapandığına görmek; geçim sıkıntısına yorumlanır. Kapının göğe açılması; duaların kabul olmasına ve günahlardan korunmaya yorumlanır. Birçok kapıların göğe açıldığını görmek; uzun azap ve sıkıntılara yorumlanır. Evinin kapısının yeni olduğunu veya bir usta tarafından düzeltildiğini görmek; sıhhat ve afiyetle müjdelenmeye yorumlanmıştır. Rüyada şehir kapıları görmek; o bölgenin hükümdarına yorumlanır.

Rüyada duyulan kapı gıcırtısı; bekçi yahut kapıcılar tarafından yada karı - koca arasında çıkacak şerre delalet eder. Bazen de rüya; sırrı ifşa etmeye delalet eder. Katibin kaleminin kağıt veya yazı tahtası üzerinde gıcırdaması ilim sahipleri için, Allah ve halk yanında derecelerinin ali olmasına ve iyilikle anılmalarına, diğerleri için de gizli şeylerin meydana çıkmasına ve meşakkate düşmelerine delalet eder.

RÜYADA KAPI HALKASI GÖRMEK NEDİR?

Rüyada kapı halkası görmek; karı - koca arasında dürüstlüğe işaret eder. Kapı halkalarını yerinden koparmak; zarar ve musibete, yenilemek; malını muhafazaya ve ilme işaret eder. Rüyada kapı mandalı görmek; işe yaramaz, tembel hizmetçidir. Kapı arkasına vurulan sürgü; düşmandan emin olmaya, korkudan korunmaya ve gömülü mala yorumlanır. Fakir bir kimsenin yanında sürgü bulundurması; zenginliğe ve menfaate yorumlanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN