Rüyada kar görmek iyi midir, kötü müdür? Bolluk ve bereket habercisi

Rüyada kar görmek iyi midir, kötü müdür? Bolluk ve bereket habercisi

Rüyada kar yağdığını görmek sağlık açısından olumsuzlukların kısa sürede şifa bularak iyiliğe yöneleceğini gösterir. İş ortamında kişinin kendi şahsiyeti açısından elde edeceği menfaatlere ve kazanımlarını göstermektedir. İşte, rüyada kar görmenin anlamı...

Rüyada kar görmek, birçok üzüntü ve sıkıntılardan kısa sürede kurtulmanın habercisidir. Beyaz rengin genellikle iyiliği işaret ettiği yorumlanmaktadır. Kar beyaz rengin doğallığını yansıttığı için tertemiz duyguların uyanışı demektir. Fakat rüyada mevsiminde yağmayan kar hastalık belirtilerinin ortay çıkışını göstermektedir. Evliler için geçim sıkıntısının belirtisidir. İşsiz olanların iş konusunda gecikmelerin olacağını haber vermektedir.

RÜYADA KAR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kar görmek, genellikle iyiye yorulur. İyi bir olay olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına veya sevinçli bir haber alınacağına yorumlanır. Karın nasıl görüldüğüne ve görüldüğü mevsime bağlı olarak bu rüya değişik şekillerde yorumlanabilir.

Kış mevsiminde görülmesi, sevinileceğine ve iyi şeylerin olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorumlanır. Ancak normalde kar yağmayan bir mevsimde, yani yaz veya bahar mevsiminde görülmesi, pek iyiye yorulmaz.

Rüyayı gören kişinin veya bir yakınının hasta olabileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine ya da para beklenen bir yerden para gelmeyeceğine yorumlanır. Yağan karın kimseye bir zararı dokunmaması, çabuk erimesi, sıkıntılı dönemlerin çabuk atlatılacağının habercisidir.

RÜYADA KAR YAĞMASI NE DEMEK?

Rüyada başının üzerine karlar yağdığını görmek, çevrenizde gerginlik oluşturacak bir olay yaşayacağınıza, sizin de bu olaya kötü bir tepki vermeyip sadece sinirlerinizin bozulup güleceğinize işaret eder. Rüyada kar yağıyor, ancak şemsiye ile kendinizi koruyorsanız, bundan sonra yapacağınız işlerde daha dikkatli olacaksınız, bu yüzden de işin sonuçlarından korkmayacaksınız demektir.

RÜYADA KAR KÜREMEK

Rüyada kar kürediğini görmek, son zamanlarda yaşantınızda yenilenmenizi ve kötülüklerden arınmanızı sağlayacak bir değişiklik olduğunu, sizin de hayatınıza devam edebilmek için bir telaş içinde olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda bir şeyden, belki de değiştirmeye çalıştığınız eski yaşantınızdan uzaklaşmak için acele ettiğinize de yorumlanır.

Rüyada kar küreme aracı görmek ise, bir arkadaşınızdan ciddi ve gerçekten ihtiyacınız olan bir iş için maddi ve manevi bir yardım alacağınıza yorumlanır.

RÜYADA KAR FIRTINASI GÖRMEK

Rüyada kar fırtınası ya da tipi şeklinde kar yağdığını görmek kötü bir durumu temsil eder. Bu kötü durum, içinde bulunduğunuz ve başarıya ulaşmak için kullanacağınız tüm gücü elinizden alan veya gerekli kaynaklara ulaşmanızı engelleyen şartları kapsayabilir. Bunun dışında kar fırtınası, özel hayatınızda bir kişiyle olan ilişkinizdeki bir probleme veya ilişkideki soğukluğa işaret ediyor olabilir.

RÜYADA KARDA KAYAK YAPMAK

Rüyada kendinizi veya bir başkasını karda kayak yaparken görmek, korkularınızın üstesinden yavaş yavaş gelmeye başladığınızı gösterir. Ayrıca bir konudaki yeteneğinizi geliştireceksiniz demektir.

RÜYADA KARDAN ADAM GÖRMEK

Rüyada kardan adam görmek, iş yaşantınızda bir konuda veya biri hakkında değerlendirme yaparken yalan söyleyeceğinizin, belki de yalan söylemeye mecbur kalacağınızın habercisidir.

RÜYADA MEVSİMİ DIŞINDA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yaz mevsiminde veya sıcak bir havada kar yağdığını görmek, iş hayatınızda ya da özel yaşantınızda bazen yanlış, hatta saçma sayılabilecek adımlar attığınıza işarettir. Yaptığınız bu yanlışlıklara dikkat etmeniz gerektiğine yorumlanır.

RÜYADA KAR YIĞINTISI GÖRMEK

Rüyada büyük kar yığınları görmek, iş yerinizde sizi bazı zorlukların ve engellerin beklediğine yorumlanır. Görülen kar yığınının büyüklüğü ile doğru orantılı olarak bu zorlukların derecesi anlaşılabilir. İş arkadaşlarınızdan biri sizin ilerlemenizi engelleyecek planlar yapıyor olabilir.

RÜYADA KAR TOPU OYNAMAK

Rüyada kar topu oynadığınızı görmek, biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için arkadaşlarınızla eğlenceli aktiviteler yapmaya ihtiyacınız olduğunu gösterir.. Aynı zamanda bu rüya, yakın çevrenizde arkadaşlarınızla aranızda bir rekabet ortamı oluşabileceğine de yorumlanır.

RÜYADA KARDA UYUMAK

Rüyada karda uyuduğunuzu görmek ya da rüyanızda açık bir alanda uyurken üzerinize kar yağdığını görmek, çevrenizle bağlarınızı neredeyse tamamen kopardığınızı gösterir. Yeni arkadaşlıklara ihtiyacınız olduğuna yorumlanır. Karda uyumak, aynı zamanda, rüyayı gören kişi bir suç işlemişse, hapse girebileceğine işaret eder.

RÜYADA KARDA YÜRÜMEK

Hayal edilen şeylere ulaşmak için aşılması gereken engellerin yakın bir zaman içinde aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına ve rahata erileceğine yorulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN