Sabah uyandığınızda kaz ayakları dümdüz! Gece sürün uykuya dalın, ev yapımı iksir

Sabah uyandığınızda kaz ayakları dümdüz! Gece sürün uykuya dalın, ev yapımı iksir

Güneşli havalar sonunda geldi ancak güneş ile birlikte yüzlerde kırışıklarda ortaya çıkmadı. Yüzümüzde oluşan güneş lekeleri ve kırışıklar istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Özellikle yaş ilerledikçe ortaya çıkan kaz ayakları kadınların en büyük düşmanı olmuş durumda. Tonlarca para verip aldığınız kozmetik ürünlerine son. Bu doğal iksir ile yüzünüz bebek gibi olacak. Bu karışımı geceden sürün sabah uyandığınızda kaz ayaklarınız dümdüz olacak. İşte o muhteşem karışımın tarifi...

Yaş ilerledikçe yüzde meydana gelen kırışıklar hızla kendini belli etmeye başlar. Bu kırışıklıklar çeşitli etkenlerden dolayı hızla oluşur ve kolay kolay geçmez. Peki yüzde meydana gelen kırışıklar nasıl geçer? Doğal çözüm yolları ne? Sizlere vereceğimiz bu iksir sayesinde yüzünüzde tek bir çizik izi kalmayacak. Kimse bu karışımı bilmiyor ancak etkisi mükemmel. Sabah uyandığınızda kaz ayakları dümdüz! Gece sürün uykuya dalın, ev yapımı iksir. İşte herkesin merak ettiği o ürünler ve maske tarifleri...

fgfgfg-18.jpg

BALIN MUCİZESİNE TANIK OLUN

Doğal bir nemlendirici olan bal, ciltteki lekelenmelerin önüne geçiyor. Yüzünüze ince bir tabaka halinde sürülmesiyle 20 dakika bekleterek ılık suyla durulayın.

ALOE VERA

Nemlendirici özelliği olan aloe vera, cildinizin tazeliğini korurken ince çizgilerin görünümünü azaltır.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Cildin nemi için kullanılan hindistan ceviz yağını yatmadan önce az miktarda cildinize masaj yapmanızla bekletin.

ZEYTİNYAĞI

Zeytinyağı cilt sağlığını iyileştirmeniz için antioksidanlar ve sağlıklı yağlar açısından zenginlik gösterir. Sızma zeytinyağı uygulayın ve durulamadan önce birkaç dakika bekletin.

ghghgh-2023-08-04t001027-159.jpg

YÜZDEKİ KIRIŞIKLIKLAR NASIL GEÇER?

Kırışıklıkların azalması için yapmanız gereken ilk iş cildinizi düzenli olarak nemlendirmektir. Bu noktada Hyaluronik asit içeren ürünler kullanarak daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Günlük cilt bakımınızı düzenli olarak uygulamaya özen gösterin. Aynı zamanda haftalık bakım maskelerinizi ihmal etmeyin. Unutmayın, cildinizin genç tutmanın en iyi yolu onu beslemek ve şımartmaktan geçer. Güneşten kaçınmaya özen gösterin. Güneş ışınları ciltteki kolajen ve elastik yapının bozulmasına yol açtığından yüzünüze zarar vermektedir. Bu nedenle düzenli olarak güneş koruyucu krem kullanın ve güneş gözlüğü ile korunun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN