Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Televizyonun sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz, çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kanalın, 26 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanan akış programında yer almayan dizi merak edildi. Sadakatsiz yeni bölüm neden yok, bu hafta olmayacak mı? Sadakatsiz 47. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölümü hakkında detaylar haberimizde...

Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi, Kanal D'nin 26 Ocak 2022 tarihli yayın akışında yer almayınca merak edildi. Dizinin bu hafta neden ekrana gelmediğini merak eden seyirciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını da araştırdı.

SADAKATSİZ DİZİSİ BU HAFTA YOK MU?

Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanması planlanan 47. bölümü yayın akışında bulunmuyor. Kanal D ve Medyapım resmi sosyal medya hesapları üzerinden ortak bir açıklama yaparak, Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmayacağını bildirdi. Yapılan açıklama şöyle:

"Değerli izleyicilerimiz;
Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere!"

SADAKATSİZ DİZİSİNDE KİM KORONAVİRÜS OLDU?

Sadakatsiz dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere'nin geçen hafta yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı. Cansu Dere'nin pazar günü negatife döndüğü ortaya çıktı. Daha sonra sette yapılan testlerde teknik ekipten birkaç çalışan ve başrol oyuncularından Berkay Ateş'in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Dizinin 'Aras'ı Berkay Ateş koronavirüsü evinde dinlenerek atlatıyor.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün 2 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

KANAL D 26 OCAK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Yarından Sonra

22:30 Sadakatsiz (Tekrar)

01:00 Yarından Sonra

03:00 Gelinim Mutfakta (Tekrar)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN