Sadece gerçek zekiler resimdeki boş bardağı bulabiliyor! 7 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Sadece gerçek zekiler resimdeki boş bardağı bulabiliyor! 7 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Resimde ayı, tavşan ve tilki ile birlikte farklı içecek türleri ile dolu bardakları görebilirsiniz. Fakat aralarında gizli olan boş bardağı 7 saniyede görebilir misiniz?

Optik yanılsama sadece bir oyun değil, kendinizi daha iyi tanımanın bir yoludur. İlk gördüğünüz şeye dayalı kişilik özelliklerini ortaya çıkarmaktan, IQ'nuzu test etmeye ve zamana bağlı zorluklarla gözlem becerilerinize kadar, kişinin çeşitli şekillerde gelişmesine yardımcı olur.

Optik illüzyonlar dikkatinizi çeker ve sizi onları çözmeye zorlar. Ancak bazen onları çözmeye çalışırken, bazıları başınızı kaşımanıza veya gözlerinizi ovuşturmanıza neden olur.

Bu bulmacaları çözmenin anahtarları, mükemmel odaklanma, olağanüstü gözlem becerisi ve ayrıntılara dikkat etmektir.

1-006.jpg

RESİMDEKİ BOŞ BARDAĞI BULABİLİR MİSİN?

Macar grafik sanatçısı Gergely Dudas'ın yeni bir illüstrasyonu internette viral oldu. Görüntü sizi boş bir bardak bulmanız için zorluyor. Ancak zorluk, kupayı 7 saniye içinde tespit etmeniz gerektiğidir.

Resimdeki ayı, tavşan ve tilki ile birlikte farklı içecek türleri ile dolu bardaklar var. Ancak aralarında gizli olan boş bardağı 7 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

GİZLİ BARDAĞI BULDUN MU?

İçeceklerle dolu bardakların arasında boş bir bardak gizlidir ve sizin için zorluk, gizli bardağı 7 saniye içinde bulmaktır.

Bu görsel illüzyonda boş bardağı yukarıdaki görselde 7 saniye içinde görebiliyor musunuz? Sadece yukarıdaki resme dikkatlice bakın ve bardağı kolayca görebilirsiniz.

Bazıları burada verilen görüntüyü gördükten sonra kafası karışıyor. Ancak, bazı insanlar hızlı bir şekilde tanımlayabilir. Buna karşılık, diğerleri tahminlerini ve cevaplarını doğru alamadılar.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görüntüye takılıp hala gizli boş bardağı bulamıyorsanız, fotoğrafın sol tarafına bakabilirsiniz. Yarısı kırmızı, içi boş bir bardak görebilirsiniz. Aşağıdaki resimde de işaretledik.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN