Sadece keskin gözlü insanlar tavşanların arasındaki gizli havucu 5 saniyede bulabiliyor! Ne kadar zekisin?

Sadece keskin gözlü insanlar tavşanların arasındaki gizli havucu 5 saniyede bulabiliyor! Ne kadar zekisin?

Bu görsel test bulmacasında gizli bir havuç var. 5 saniye içinde fark etmeye çalışın ve ne kadar keskin gözlü olduğunuzu test edin.

Sizden gizli öğeleri veya nesneleri bulmanızı isteyen çevrimiçi bulmacalar, internetteki en son trenddir. Bu bulmacalar sadece çözmesi eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda bilişsel yeteneğinizi geliştirmenize de yardımcı olur. Bu nedenle, görsel bulmaca testi adı verilen "gizli nesneyi bulma meydan okumasının" yeni bir biçimini oluşturduk. Bu test, öncelikle gözlemleme ve ayrıntılara dikkat etme yeteneğinizi değerlendirmeyi amaçlamaktadır. görsel zekanızı test edin, mükemmel yere geldiniz. Öyleyse meydan okumaya hazır mısın? Başarılı olmak için gerekenlere sahip misiniz? Hadi gidelim.

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAVUCU BULABİLİR MİSİN?

Eğlence portalı tarafından yayınlanan bu resim, çiçeklerin arasında oynaşan bir grup tavşanı gösteriyor. Tavşanlar çiçeklerin arasında bir yerde saklanmış havucu arıyorlar. Verilen süre içinde havucu fark edebilir misiniz? Bu görsel test bulmacası, yalnızca çok keskin gözleri olan kişiler içindir. Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Telefonunuzu alın, zamanlayıcıyı 5 saniyeye ayarlayın ve başlayın.

GİZLİ HAVUCU BULDUN MU?

Bu görsel test bulmacasında gizlenen havucu bulmak oldukça zordur, bu yüzden çözmek için daha fazla zamana ihtiyacınız varsa anlaşılabilir. Maalesef sadece 5 saniyeniz var ve bitmek üzere. Çözüm hemen aşağıda, bu yüzden zamanınız bittiğinde aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu görsel test bulmacasında tavşanların arasına gizlenmiş bir havuç vardı. 5 saniye içinde fark etmeniz gerekiyordu. İşte burada:

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN