Şahan Gökbakar, Özgecan Aslan'ı unutmadı: Kafaların değişmesi lazım

Şahan Gökbakar, Özgecan Aslan'ı unutmadı: Kafaların değişmesi lazım

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 7 yıl önce katledilen Özgecan Aslan'ın ölüm yıldönümü dolayısıyla, "Kadına şiddetin bitmesi için, kafaların değişmesi ve hukukun kadını koruması lazım" paylaşımında bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 7 yıl önce okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste katledilen üniversiteli Özgecan Aslan, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Özgecan Aslan'ı katledişinin 7'inci ölüm yıldönümünde unutmadı.

''KAFALARIN DEĞİŞMESİ VE HUKUKUN KADINI KORUMASI LAZIM''

Şahan Gökbakar, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kadına şiddetin bitmesi için, kafaların değismesi ve hukukun kadını koruması lazım. "Erkek kadının sahibidir", "hamile kadın sokakta gezmesin","kadın sokakta kahkaha atmaz" diye konuşulmayan ve kadına şiddetin olmadığı bir toplumda yaşamak ümidiyle #özgecanaslan #unutmadık'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN