Şahan Gökbakar'dan Başkan Büyükakın'a tepki: 100 yıllık hesaplaşma cumhuriyetle mi?

Şahan Gökbakar'dan Başkan Büyükakın'a tepki: 100 yıllık hesaplaşma cumhuriyetle mi?

Komedyen Şahan Gökbakar, 2023 seçimleri için "Yüz yıllık hesaplaşma olacak" diyen AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a tepki gösterdi. Gökbakar, "100 yıl önce bildiğim kadarıyla en önemli olay Cumhuriyet ilan edilmesi. O halde hesaplaşma 100 yıllık ise, cumhuriyetle mi?" dedi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Haziran 2023'te düzenlenmesi planlanan seçimlerle ilgili konuşmasında "Yüz yıllık hesaplaşma olacak" diyen AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

'2023'TEKİ 100 YILLIK HESAPLAŞMA CUMHURİYETLE Mİ?'

Gökbakar, Twitter hesabından "2023'te 100 yıllık hesaplaşma olacak" diyen sayın belediye başkanı, konuyu biraz daha açar mısınız? Sizin deyişinizle nasıl bir 'hesaplaşma' olacak. 100 yıl önce bildiğim kadarıyla en önemli olay Cumhuriyet ilan edilmesi. O halde hesaplaşma 100 yıllık ise, cumhuriyetle mi?" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN