Şahan'dan Burak Elmas'a sert tepki: Racon kesen konuşmalar!

Şahan'dan Burak Elmas'a sert tepki: Racon kesen konuşmalar!

Benfica'da forma giyen Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transfer olması Galatasaray'da infiale neden olurken sarı-kırmızılı takımın Başkanı Burak Elmas'ın Gedson açıklamalarına oyuncu Şahan Gökbakar'dan tepki geldi: Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne algısı ne, ne dış gücleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Gedson'u da Beşiktaş'a kaptırdın, sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!

Beşiktaş'ın gece yarısı operasyonuyla geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Gedson Fernandes'i transfer etmesi Galatasaray camiasını adeta karıştırdı. Sosyal medyada tepki toplayan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün GS TV’de Gedson Fernandes'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Elmas, Benfica'nın oyuncusu Gedson Fernandes için 8.5 milyon euro talep ettiğini belirten Elmas "Öncelliğimiz değildi" ifadesini kullandı.

''RACON KESEN KONUŞMALAR!''

Elmas'ın açıklamaları sosyal medyada birinci sıraya otururken oyuncu Şahan Gökbakar'dan tepki geldi. Twitter hesabından Burak Elmas'ı etiketleyen Gökbakar şu ifadeleri kullandı:

''@burakelmas_tr başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış gücleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Lig de düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dedigin takima 36 yaşında adam aldın, Gedson'u da Beşiktaş'a kaptırdın, sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!

Temiz yüzlü, okumuş, eğitimli, ailesi zengin,saf,naif, elit çocuklar büyüyüp bir spor kulübüne başkan oluyor, bir kaç hafta içinde deliyürek olup, ona buna racon kesen,dedigim dedik çaldığım düdük, ağdalı konuşan ağır abilere dönüşüyorlar. Olmuyor ama durmuyor üstünüzde..''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN