Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken 'temel atma' yorumu: Biz film çekimlerinde daha gerçekçi yapıyoruz

Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken 'temel atma' yorumu: Biz film çekimlerinde daha gerçekçi yapıyoruz

Hatay'da, Defne Devlet Hastanesi'nin temel atma töreninde, canlı yayında gösterildiğinin aksine çok küçük bir alana temel atıldığı iddiası sosyal medyada gündem olurken, konuya yorum yapan komedyen Şahan Gökbakar, "Yani bu gerçekse, ben bu kadar trajikomik bir şey görmedim. Yani tamam her şey göz boyama, mış gibi yapma, gösterilene inandırma falan da, artık herkeste kameralı telefon var. Biz film çekimlerinde daha gerçekçi yapıyoruz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri ve Hatay merkezli 20 Şubat depremlerinin ardından Hatay'ın Defne ilçesi yerle bir oldu. Dün bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçede açılacak olan Defne Devlet Hastanesi'nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Dünkü törenden sonra sosyal medyada, törenin gerçekleştirildiği canlı yayında verilmediği iddia edilen görüntüler paylaşıldı. Fotoğraflarda, demir ve çimentonun, yayınlandığı görüntülerde olduğunun aksine çok küçük bir alana döküldüğü görülüyor.

'BEN BU KADAR TRAJİKOMİK BİR ŞEY GÖRMEDİM'

Olayla ilgili ünlü komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medyada yorum yaptı. Gökbakar, fotoğrafların paylaşıldığı bir tweeti alıntılayarak "Yani bu gerçekse, ben bu kadar trajikomik bir şey görmedim. ????????Yani tamam her şey göz boyama, mış gibi yapma, gösterilene inandırma falan da, artık herkeste kameralı telefon var.???? Biz film çekimlerinde daha gerçekçi yapıyoruz???????? Bu temel herkese hayırlı olsun????" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN