Şahsiyet dizisi, IMDb'de zirvede: Tüm zamanların en iyisi

Şahsiyet dizisi, IMDb'de zirvede: Tüm zamanların en iyisi

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran 'Şahsiyet'in ikinci sezonu, IMDb’deki tüm zamanların en iyi yerli dizileri listesinde birinci oldu.

Film ve dizi veri tabanı IMDb, tüm zamanların en iyi yerli dizilerini listeledi. İkinci sezonu dijital video içerik platformu GAİN’de yayınlanan 'Şahsiyet', tüm zamanların en iyi Türkiye yapımı dizisi oldu.

r.jpg

'Şahsiyet’in zirvede olduğu listede, farklı türlerden ve dönemlerden birçok dizi yer aldı. İlk beşte yer alan diğer diziler sırasıyla 'Leyla ile Mecnun', 'İkinci Bahar', 'Ezel' ve 'Tatlı Hayat' oldu.

Şahsiyet II. Fasıl’ın final bölümü geçtiğimiz pazar izleyiciyle buluştu. 'Şahsiyet’in bu sezonunda, ilk sezondaki performansıyla Uluslararası Emmy Ödülü’ne layık görülen Haluk Bilginer’in ve 'Kader' karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın performansı gündem oldu.

s-001.jpg

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı Ay Yapım imzalı 'Şahsiyet'e yeni sezonda Haluk Bilginer ve Erdal Özyağcılar’ın yanı sıra Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Recep Usta, Eda Şölenci, Necip Memili, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Okan Selvi ve Salih Usta gibi isimler eşlik etti. Ayrıca Deniz Gökçer, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi duayen isimler de izleyiciyle buluştu.

Hollywood’da galası yapılan ilk yerli yapım olan 'Şahsiyet', 2019 yılında düzenlenen 47'nci Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN