Salyangozların arasında gizli bir kalp var! Yalnızca IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 13 saniyede bulabilir!

Salyangozların arasında gizli bir kalp var! Yalnızca IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 13 saniyede bulabilir!

Resimde gizli olan kırmızı kalbi bulmak için şahin gözlerine ihtiyacınız var. Ayrıca bilişsel becerilerinizi ve görsel keskinliğinizi ücretsiz olarak test etmek için bu mücadeleye katılın.

Bu harika kırmızı kalp zeka oyunu ile hafta sonunuz daha eğlenceli olacak. Zeka oyunları genellikle matematik formülleri ve mantık yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test eder. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Resimdeki gizli kalbi bulabilir misin?

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KALBİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, tekdüze olmayan bir salyangoz rotasını göstermektedir. Ve senin görevin resimdeki gizli kalbi bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın, hepsini gözden geçirin ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimdeki gizli kalbi bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve görsel keskinliğinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm ipuçlarına odaklanmak.

GİZLİ KALBİ GÖRDÜN MÜ?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Zeka oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye yardımcı olur. Unutmayın, amacınız resimdeki gizli kalbi bulmak. Kolay değil mi? Ancak sadece 13 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki kalbi hala bulmakta zorlanıyorsanız, gizli kalbi bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın. Salyangozların arasında saklanan kalbin yerini işaretledik.

2-004.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilgi çekici zeka oyunlarından daha fazlasını çözün. Bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN